Spor Galatasaray'dan resmi açıklama! İstifa...

Galatasaray'dan resmi açıklama! İstifa...

Paylaş
Galatasaray'dan resmi açıklama! İstifa...

Galatasaray'da yaşanan istifaların ardından, yardımcı antrenör Ayhan Akman'ın da istifa ettiği iddia edilmişti. Galatasaray'dan bu konu ile ilgili resmi açıklama geldi.

Florya'da sıcak saatler yaşanıyor. Başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, Antalyaspor maçından sonra yaptığı açıklamayla gündem olmuştu. Sarı kırmızılı camia bu sözlerden rahatsız olmuş, Nasuhi Sezgin bunun üzerine Sportif AŞ.'deki görevinden istifa etmişti.

Bunun üzerine Galatasaray Yönetim Kurulu maç sonunda yöneticilerin açıklama yapmamasına karar vermişti. Bu yöneticiler arasında Levent Nazifoğlu da vardı. Nazifoğlu, geçtiğimiz gün "Ben çok yoruldum, her gün yalan var. Galatasaray'da maskeli balo oynanıyor. Ben bu maskeyi takmayacağım, kendim istifa ettim" diyerek görevini bırakmıştı.

Bugün ise yeni bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da Riekerink'in de yardımcılığını yapan ve görevine Tudor ile devam eden Ayhan Akman'ın istifa ettiği öne sürüldü. Ancak konuyla ilgili Florya'dan açıklama geldi.

TUDOR'UN EN İYİ ADAMI!


Sarı kırmızılı teknik direktör Igor Tudor'un arasının en iyi olduğu ismin Ayhan Akman olduğu belirtildi. Hırvat teknik adamın genç antrenörden çok yararlandığı, oyuncular ile ilişkilerinde ona büyük yardımının olduğu ifade edildi.

Hali hazırda Ayhan Akman'ın herhangi bir sıkıntısının olmadığı ve görevinden ayrılma ihtimali en düşük isimlerden biri olduğu söylendi. Böyle bir istifa durumunun söz konusu bile olmayacağını belirten yöneticiler, 40 yaşındaki çalıştırıcıdan oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Serdar Dinçbaylı - Metin Karabaş /Fanatik

Haberin Devamı