Spor Galatasaray'da gözler Gomis'te, Fenerbahçe'nin golcü adayı çok

Galatasaray'da gözler Gomis'te, Fenerbahçe'nin golcü adayı çok

Paylaş
Galatasaray'da gözler Gomis'te, Fenerbahçe'nin golcü adayı çok

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde taraftarların gözü atılacak gollerde ve skora katkı yapacak oyuncularda olacak

Derbi öncesi iki takımın golcüleri arasında önemli farklılıklar dikkati çekiyor.

Ligin geride kalan 8 haftasına 20 gol sığdıran Galatasaray'da 5 oyuncu skora katkı sağlarken, 17 gol üreten Fenerbahçe'de ise 8 futbolcu rakip ağları havalandırmayı başardı.

GALATASARAYIN GOLCÜSÜ GOMİS


Evinde oynayacağı Fenerbahçe derbisine namağlup unvanı ve rakibinin 8 puan önünde çıkacak sarı-kırmızılı futbol takımının golcü ismi Bafetimbi Gomis'in yüksek form grafiği dikkati çekiyor.

Ligde çıktığı 8 maça 9 gol sığdırarak kariyerinin en verimli dönemini yaşayan Gomis, Fenerbahçe karşısında Galatasaray'ın gol yollarında en etkili ismi olarak ön plana çıkıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle son 2 maç forma giyemeyen Tolga Ciğerci, 6 müsabakada 5 kez ağları havalandırarak takımın sürpriz golcüsü olmayı başardı.

FENERBAHÇE'DE SKOR YÜKÜ DAĞILDI


Derbi maçta Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe'nin skor yükü 8 oyuncuya dağıldı.

Robin van Persie ve Roberto Soldado gibi önemli isimlerinden gol katkısı alamayan sarı-lacivertli takımın en skorer isimleri, rakip ağları üçer kez havalandıran Giuliano Victor de Paula ile Mathieu Valbuena oldu.

Haberin Devamı