Spor Futbolcularla anlaşma tamam, son söz Fenerbahçe'nin

Futbolcularla anlaşma tamam, son söz Fenerbahçe'nin

Paylaş
Futbolcularla anlaşma tamam, son söz Fenerbahçe'nin

Diego Ribas transferini açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe için İngiliz basını çok ciddi bir transfer iddiasında bulundu

Gelecek sezon dördüncü yıldızı takmak için müthiş bir şampiyonluk yarışına girecek olan sarı lacivertliler için The Journal adlı basın organı flaş bir transfer haberini kaleme aldı. Habere göre Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları takımdan yüksek bir bonservis karşılığında ayrılabilir.

İddialar doğru çıktı

Önceki günlerde Premier Lig takımlarından Sunderland'in Fenerbahçe'ye Meireles ve Sow için 22 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu iddia edilmişti. Bugün çıkan haberlere göre ise bu iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı. The Journal'da çıkan haberlere göre Sow ve Meireles'in menajerleri Sunderland'in kulüp yetkilileriyle görüşüyor. Haberde ayrıca iki oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu yürüdüğü belirtilirken Fenerbahçe'nin onay vermesi halinde transferin biteceği ifade edildi.

22 milyon Euro

Fenerbahçe'nin Diego için resmi açıklamaya hazırlandığı bugünlerde Sunderland kulübünün yaptıığı 22 milyon Euro'luk teklife ne yanıt vereceği merak konusu olurken sarı lacivertli yönetimin bu teklife sıcak bakabileceği ifade diliyor.

Fenerbahçe'de Moussa Sow bu sezon 35 maçta 16 gol atarken 8 de asist yaptı. Portekizli Raul Meireles ise sarı lacivertli forma ile bu sezon çıktığı 24 maçta 2 gol atarken 4 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Eurosport Türkiye