Cem Kerpiççiler Futbola da bir rapor lazım Mehmet Ağar!
HABERİ PAYLAŞ

Futbola da bir rapor lazım Mehmet Ağar!

Gazeteci Uğur Mumcu, bombalı suikast ile katledildikten sonra, eşiyle girdiği diyalogla başlayalım isterseniz...

Güldal Mumcu: Bu olayların ortaya çıkmasını engelleyen bir duvar oluşuyor...
Mehmet Ağar: Evet, soruşturmayı engelleyen bir duvar var...
Güldal Mumcu: Bir tuğla çekin o zaman, gerçekler ortaya çıksın..
Mehmet Ağar: Bir tuğla çekersem, duvar yıkılır...
Güldal Mumcu: O zaman çekin, kenara çekilin...
Mehmet Ağar: Onu da yapamam...
Güldal Mumcu: O zaman çekerler, altında kalırsınız...

Tuğlayı çek(e)medi!

Değil tuğla çekmek, devlet için 1000 operasyon yapmakla övünen, Eski Emniyet Genel Müdürü, Adalet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar 'Susurluk Çetesi'ni kurup yönetmekten 5 yıl hapis cezası aldı.

Yargıtay'da onaylayınca Aydın'ın Yenipazar ilçesindeki cezaevine gönderilen Ağar'ın gururla anlattığı operasyonlara hangi pencereden bakmak gerek acaba? Gözaltılar, yargısız infazlar, işkenceler, bir gece ansızın evinden alınan ve kaybedilen öğrenciler, öğretmenler, sendikacılar...

Kapıda Jandarma karşıladı

"Devletin bekası için gerekirse yıllarca içerde yatarız" güzellemesine ek olarak kapıda devletin jandarması tarafından tokalaşarak karşılanma jesti de gelince operasyonlar için taltif edildiğini düşünmez mi insan?



"Mehmet Ağar'ın ezanı ve vaazları dinleyebilmesi için, cezaevinin karşısındaki direğe hoparlör takıldı" haberini okuyunca da taşlar yerli yerine oturuyor elbet... Tuğlayı çekmeyen, devletin bekası fikrinden bir an olsun vazgeçmeyenler hep kazanıyor. Bize işte adalet tecelli etti derlerken bile anlıyoruz ki kandırıyorlar..

Koşulsuz destekçiler düşünsün!

Arda Turan, Fatih Terim, Rıdvan Dilmen, Hakan Şükür, Emre Belözoğlu ile birlikte devlet erkânının da Aydın'a sefere çıkmasında hiçbir beis yok ama Aziz Yıldırım'dan sol tandanslı bir direnişçi portresi çıkarmak için çabalayanlar düşünsün elbet. "İade-i ziyaret mi?" dediniz... Neyse bırakalım bu sorunun cevabının sorgusuz sualsiz, düşünme zahmetine katlanmadan destek atanlar versin...

Belki siz temizlersiniz...

Gelsinler "Düz ovada siyaset yapsınlar" söyleminin sahibi içeride Kürt Raporu hazırlıyormuş... 1990’lı yıllarda faili meçhuller, peş peşe Kürt işadamları öldürülürken görevde bulunanlar, operasyonlarını savunup "Hizmetlerimizde kusur olabilir ama suç atfedilemez” diyenlerin hazırladığı çözüm formüllerini merakla bekliyordur halkımız.

Benim kendisinden naçizane bir isteğim olacak... Hazır Kürt Raporu'na girişmişken, bir de futbola el atsa. Futbolu temizlemek isteyenlerin "temiz kramponlar"ı çamura battı. Bu işi yaparsa 1000 operasyonu gururla savunan Ağar yapar.

Aceleye gerek yok, ağar ağar temizlenir futbol. Siz bakmayın, Galatasaray'ın artarda şampiyon olduğu dönemde kulüpte hiçbir göreviniz olmadığı takdirde aile fotoğrafına girip poz vermenizi eleştirenlere. Hızla yapmaya çalışanlar çakıldı, bakarsınız "Ağar" bir tempoyla yola çıkanlar başarır!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder