Osman Şenher Futbol bitmiş
HABERİ PAYLAŞ

Futbol bitmiş

Haberin Devamı

Güzel bir derbi seyredeceğimizi düşündüm dün gece. Milli takımımızın çöküşünü Galatasaray ile Beşiktaş’ın ortaya koyacağı futbol bize unutturur diye tahmin ediyordum. Yanılmışım... Milli heyecanımız bitti, futbolumuz bitti, şiddet yasası delindi. Hele dün gece tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeleri gördükten sonra yazıklar olsun böyle futbola dedim.

[[HAFTAYA]]

Beşiktaşta Quaresma, Simao, Almeida... Galatasaray’da Riera, Elmander, Melo, Eboue... Bu futbolculara çuvallar dolusu euro ödenmiştir. Oynanan futbolun kalitesine bakıyorum başta Orduspor olmak üzere Anadolu takımları da 4 büyüklerden kötü oynamıyor. Galatasaray büyük ümitlerle lige başladı. Belki Beşiktaş ile deplasmanda berabere kalmak başarı olarak görünse de bu, insanları tatmin etmiyor.

Eboue, Semih, Ujfalusi biraz da Selçuk’u bir kenara koyalım, oynanan futbol Fatih Terim’in talebelerine yakışmıyor. Hele 20 ile 45. dakika arası Beşiktaş’ın bir baskısı vardı ki yakalanan pozisyonların bir tanesi gol olsa Galatasaray için çok kötü bir gece olacaktı. Kaleci Muslera ilk deafa nasıl bir kaleci, reflekslerinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Maçın yıldızıydı.

Melo çok sinirli. Bizim hayal ettiğimiz futbolcu daha farklıydı. Kazım vurdumduymaz. İnsanları çıldırtacak kadar sorumsuz. Engin biraz gayret gösterdi ama maça ağırlığını koyamadı. Selçuk’a yıldız diyorsak daha fazlasını da beklemek hakkımız. Elmander hücumda tek başına kalıyor. Bu yüzden de etkisi sıfırdı. Bu maç için konuşmuyorum Galatasaray genelde böyle. İyi ki bu sezon Avrupa’da yoklar. Orada başarılı olmaları mümkün değildi. Fatih Terim transfer istiyor. Yerden göğe haklı. Bu kadroyla şampiyon olmak çok zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder