Spor Futacs ve Ricardo Pedriel Mersin'de

Futacs ve Ricardo Pedriel Mersin'de

Paylaş
Futacs ve Ricardo Pedriel Mersin'de

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, forvet oyuncuları Macar Marko Futacs ve Bolivyalı Ricardo Pedriel Suarez'i kadrosuna kattı.

Başkan Ali Kahramanlı, Mersin HiltonSA’da düzenlenen imza töreninde, sezonun ilk dış transferini yaptıklarını belirterek, iç transferde de görüşmelerin sürdüğünü, anlaşılan futbolcularla önümüzdeki hafta sözleşme imzalanacağını söyledi.

Futacs’ın Macaristan Milli Takımı’nda, Suarez’in ise geçmişte Sivasspor’da oynadığını anlatan Kahramanlı, her iki oyuncuyla da ikişer yıllığına anlaşıldığını belirtti.

Kahramanlı, basında çıkan haberlerde bazı isimlerin transfer ediliyormuş gibi gösterildiğine değinerek, "Ne zaman bu masaya oturup arkadaşlarımızı sizlere tanıtırsak bilin ki o transferler gerçektir. Lütfen bu dönem bizim içim önemli. Bazı isimler çıkabilir ama lütfen bunu gündeme taşımayın. İsim gündeme gelince diğer kulüpler de devreye giriyor, onları almak isteyebiliyor ve fiyat artabiliyor" dedi.

Kombine kartlarla ilgili çalışmaların sürdüğünü de aktaran Kahramanlı, fiyatların tam olarak netleşmediğini ancak kale arkası 120, maraton 400, kapalı tribünün ise bin lira civarında olabileceğini, locaların ise henüz gündeme gelmediğini bildirdi.

Kahramanlı ayrıca takımın maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynamasıyla ilgili bazı sorunları aşmak için görüşmeler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Marko Futacs da çok güzel bir kente geldiğini ve burada iyi zaman geçireceğine inandığını belirterek, "Performansımın en üst seviyesine çıkıp, atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

Ricardo Pedriel Suarez de Kahramanlı ve teknik direktör Rıza Çalımbay’a kendisine güvendikleri için teşekkür ederek, "Gerçekten büyük bir şehre ve takıma geldim. Sahada elimden gelenin en iyisini yapıp başarılara ulaşmaya çalışacağım" dedi. Konuşmalarından ardından, bonservisleri ellerinde olan Futacs ve Suarez sözleşmeyi imzaladı.

AA

Haberin Devamı