Magazin Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz ilk kez el ele

Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz ilk kez el ele

Paylaş
Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz ilk kez el ele

Furkan Andıç ve Dilan Çiçek Deniz ilişkilerini saklamaktan vazgeçti. Önceki akşam ilk kez el ele basın karşısına çıkan çift evliliğe de yeşil ışık yaktı

Meryem dizisinin başrol oyuncusu


Çukur 13. bölüm özeti (Çukur 14. bölüm fragman)

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?


Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğdu. 23 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği'ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı. Ayrıca Dilan Deniz Çiçek Miss Turkey 2014 Güzellik Yarışması’nda ikinci oldu.

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?


Furkan Andıç, 1990 İstanbul doğumlu. İlkokulu ve liseyi Ataşehir’de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna‘ya gitti. Ukrayna’da Kiev Politeknik Üniversitesi‘nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu.

Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul’a dönmek zorunda kaldı. Bir süre Bilgi Üniversitesi‘nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı.

Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, TNT ekranında yayınlanan Kolej Günlüğü adlı yapımla birlikte dizilerde de rol almaya başladı. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM’nin reklamlarında oynadı. 2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve senaryosu Desperate Housewives dizinden uyarlanan Kanal D’nin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, orijinalinde Jesse Metcalfe‘nin canlandırdığı ve Gabrielle Solis’le (Eva Longoria) gizli ilişkisi bulunan genç bahçıvan John Rowland karakterinin Türkiye’deki uyarlamasında, Zeliş’e (Evrim Solmaz) ilgi duyan bilişim meraklısı Levent karakterini canlandırdı. Şimdi ise Meryem dizisinde "Savaş" karekterine hayat veriyor.





Dilan Çiçek Deniz kimdir?


Dilan Çiçek Deniz ile öpüşürken görüntülenen Furkan Andıç kimdir?


Dilan Çiçek Deniz hızlı çıktı

Haberin Devamı