Gündem Fuhuşun parolası: Apaçi dansı

Fuhuşun parolası: Apaçi dansı

Paylaş
Fuhuşun parolası: Apaçi dansı

Fatih'deki bir eğlence merkezinde fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, 30'u kadın 35 kişiyi gözaltına aldı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Aksaray’daki bir eğlence merkezinde fuhuş pazarlığı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Müşteri gibi içeri giren polisler, masalarına davet ettiği kadınlarla otelde fuhuş yapma karşılığında 2 saati 400 TL’ye anlaştı. Seri numaraları alınmış paraları veren polisler, dışarıda bekleyen meslektaşlarını aralarında kullandıkları ’Apaçi dansı yapıyoruz. Siz de gelin’ paralosıyla baskın için start verdi.

Yapılan baskında aralarında Rus, Ukrayna ve Moldovya uyruklu 30 kadın ile fuhuşa aracılık yaptıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen kadınlar yüzlerini çanta ve montlarıyla gizlemeye çalıştı.

Yabancı uyurkulu kadıların yapılan işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği, fuhuşa aracılık yaptıkları iddia edilen 5 kişinin ise savcılığa sevk edileceği belirtildi.

Süleyman KAYA/DHA