Gündem Fuhuşa gitti, vicdanı elvermedi

Fuhuşa gitti, vicdanı elvermedi

Paylaş
Fuhuşa gitti, vicdanı elvermedi

İstanbul'da fuhuş yapmak üzere bir otele giden adam, zorla çalıştırılan bir kadın kendisinden yardım isteyince polisi arayıp ihbarda bulundu

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası, bir otelde çalıştırılma vaadiyle kandırılan çoğunluğunu Faslı olmak üzere Ukrayna ve Türkmenistan uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını aldı. Bir müşteriden geldiği öğrenilen ihbarın ardından polis, Silivri'deki 3 yıldızlı turistik otele baskın yaptı.

Haberin Devamı

Müşteri gibi otelin restaurantına giden 3 polis, kadınlarla iletişimi sağlayan aracıyla iletişim kurdu. Aracının, İngilizce, Rusça ve Arapça'yı ana dili gibi konuşuyor olması da dikkatlerden kaçmadı.

'ARAPLAR YAHŞİ'

Beğendikleri kadın için otel odası da dahil 2 saatliğine 500 TL'ye anlaşan polisler, "Araplar yahşi" diyerek dışarıda bekleyen arkadaşlarına baskın için işaret verdi. Kadın tacirlerinin müşterinin isteğine göre yaşları 20 ile 30 arasında değişen kadınları değişik ülkelerden getirdikleri öğrenildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4657","4657","201102","4657-6.jpg");

VİCDAN AZABI ÇEKEN MÜŞTERİ İHBAR ETTİ

Polisten alınan bilgiye göre fuhuşa zorlanan kadınların ülkelerinden otellerde çalıştırılmak üzere iş vaadiyle kandırılarak ülkelerinden getirildikleri belirtildi. Fuhuşa zorlanan kadınlardan birinin para karşılığı beraber olduğu müşterisinden yardım istediği, vicdan azabı çeken müşterinin ihbarıyla olayın ortaya çıktığı ifade edildi. Kadınların başka otellere gidişinin yasak olduğu, fuhuşun da ismi açıklanmayan otelde gerçekleştiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı