Dr. Haydar Dümen Formül erkeğin elinde...
HABERİ PAYLAŞ

Formül erkeğin elinde...

Haberin Devamı

Hayatı paylaşmaya karar veren kadın ve erkek evleniyor. Sonra evlilik bebekle güzelleşiyor. İşte burada işler raydan çıkıyor. Çünkü kadın annelik duygusuyla tüm sevgisini bebeğine yönlendiriyor, erkek ilgi istiyor. Beyler, eski günlere dönmenin formülü biraz sabır ve romantizm...

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuş susmak bilmiyor

22 yaşındayım, benim kuş hiç susmak bilmiyor, günde 3-4 kere ilişkiye girmek istiyor. Onunla nasıl baş edebilirim?

CEVAP

Aslanım senin kuş sınıf değiştirmiş, atmaca olmuş. Arap ülkelerinde atmaca türünden olan şahin beslerler. Çölde salarlar güvercinlerin üzerine. Şahin alır avı pençesine, sahibi 1-2 lokmayla onu ödüllendirir.

Genellikle günün geri kalan zamanlarında gözleri maskeli yani kapalıdır tıpkı seninkisi gibi. Sen Arap şeyhinin şahini mi yoksa cıvıl cıvıl neşeli, özellikle kendi türünden dişileri görünce öte öte onlarla diyalog kuran bir kuş mu olmak istersin?

O cıvıl cıvıl muhabbet kuşunu gagalamadan güven sağlamayı mı yoksa güvercin katili gibi onu pençene takıp götürmeyi mi düşünürsün? Sorun bunlar. Yapacağın iş ise kuşunu eğitmen. Kuş oyununu mert, erkek rollerinden şaşmadan oynaman ve öğretmen önemli.

Kız hep fazla istiyor

26 yaşındayım, sevgilimle günde 3-4 kere birlikte oluyoruz ama kız hep daha fazlasını istiyor. Cinsel organım 14 santim, normal olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Vallahi benim harika okurlarım var. Onlardan biri de sensin süper okurum. Demek ki Haydar Hocanızın 50 yıllık emeği boşa gitmemiş, aslında normal olan ve küçüklük sanısından keyiflerini karartanlara göre, sen alkışı aldın benden. Güle güle kullan diyeceğim ama zaten kullanıyormuşsun!!!

Ama iyi temenniler zamanla sınırlı değildir. Bir gün bu söz imdadına yetişebilir. Kız biraz hiperaktif tip, bu yüzden başı ileride derde girebilir. Benden ona selam söyle. Çorbayı üfleye üfleye içsin, ‘Yağma Hasan’ın böreği’ diye birini özümlemeden öteki lokmayı mideye indirmesin.

Ben böyle diyorum ama beni kim dinler? Zaten neyi sorduğunu anlayamadım. Yalnız benim anlamadığım ikinci şey bu ilişki nerede, hangi ortamda, hangi vaatler karşılığında? Merak ediyorum.

Sevgilimin fantezileri sınırsız

23 yaşındayım. 1 yıldır kız arkadaşım var. Onu çok seviyorum. Ama kız arkadaşım cinselliğe çok düşkün ve türlü türlü fanteziler üretiyor. İsteklerini elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum.

CEVAP

İyi yolculuklar değerli okurum. Babana, fakülte mezunu, masterli ve milyoner bir babanın kızını bulmuş gibi rapor yazmışsın. Alan memnun, satan memnun. Yatan da memnun ama acaba yataktan kalkan memnun mu? İşte en önemli sorun bu. Bunu da aşmışsınız, aranızdaki maçın madalyalarını göğsünüze takmışsınız.

Geriye vur patlasın, çal oynasın kalmış. Eh, onu da bulmuşsunuz. Gözler, dudaklar, eller aracılığıyla aşağı mahalle ziyaretlerine de nankörlük yapmamışsınız.

Ben hâlâ bu maili neden bana yazdığını anlamadım. Ama birkaç yıl sonraki durumunuzdan burnuma gelen kokuları da bir peçeteye sildim attım. Gözü olanın kıskançlığına da biz buradan rest çekelim, “Sana ne” diyelim.

Ağrı ve yanma oluyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Ama sevgilim orgazm olduktan sonra vajinasında ağrı ve yanma oluyor. Nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, galiba biraz tahriş var. Orgazmdan önce kız bunu heyecandan anlayamıyor. İlk aklıma gelen bu ama içeriden kasılma ağrıları da olabilir. Hem sen hem arkadaşın sakin, kasılmadan yumuşak bir yöntemi deneyin. Yarar göreceğinizi sanıyorum.

Sizce yeterli mi?

17 yaşındayım. Benim penisim 20 santim, normal mi? Her mastürbasyon yaptığımda baş ağrısı çekiyorum. Sizce neden böyle oluyor?


CEVAP

Değerli okurum, penisin normalden büyük. Penise gelen kan beden ve beyin dolaşımını olumsuz etkiliyor. Baş ağrıların bundan olabilir. Mastürbasyonu haftada 2’ye indir. Ve sakin ortamda uzanarak yap.

Kızlara düşkünüm

25 yaşındayım. Kızlara aşırı düşkünüm. Onlarla buluştuğumda sürtünme yoluyla birlikte olmak çok hoşuma gidiyor. Sizce normal miyim?

CEVAP

Değerli okurum, normalin sınırını aşmışsın ama ben ne diyeyim? Gençlik, delikanlılık bu. Ne söz dinlersiniz ne neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilirsiniz. Canınız nasıl istiyorsa öyle yapıyorsunuz. Beni neden bu ortamın içine katıyorsunuz?

Sevgilim hamile mi?

22 yaşındayım. Biz çok istekliyiz ve birbirimizi arzuluyoruz. Geçen hafta birlikte olduk. Boşalırken kendimi geri çektim ama spermlerim sevgilimin üzerine geldi. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum olamaz diye düşünüyorum. Ama biraz bekleyin. 1 ay sonra hâlâ adetini görmezse bir kadın doğum uzmanına başvurun.

Kaç santim olmalı?

20 yaşındayım, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsünün ne olması gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kitaplar 15 santim diyor.

Kıyafetlerimiz vardı ama...

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerimizde pantolonlarımız vardı. Ben sevgilimin üzerine boşaldım. Şimdi kız arkadaşım çok tedirgin. Gebe kalmaktan korkuyor. Acaba böyle bir ihtimal var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiç yok, hiç yok, hiç yok. Ama bu kadar korkuyorsanız yapmayın çocuğum.

Cinselliğe zarar verir mi?

40 yaşındayım. Ben düzenli kan veriyorum. Sürekli kan vermem genel sağlığıma ya da cinsel yaşantıma bir zarar verir mi? Ya da yararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum bence bir yararı da olmaz zararı da. Ancak kan verme olayını kan uzmanları hekim arkadaşlardan öneri alarak bir düzen içinde uygulayın. Cinsellikte de derdin olmasın.

Neden böyle isteksiz?

8 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Karımla doğuma kadar cinsel hayatımız gayet iyiydi. Son 6 aydır yani çocuktan sonra eşim çok isteksiz, benden istek gelmedikçe hep uzak duruyor. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, eşin birçok kadının yaşadığı doğum sonrası olaylardan birini yaşıyor. Bunun psikolojik nedenleri seninle ilgili değil. Tedavi olabilir umudundayım. Ama mutlaka bir uzmana başvurmanız gerekiyor. Yani sen al götür. Biraz da romantik ol, eski günleri hatırlat ki sevildiğini hissetsin.

Sertleşme olmuyor

Sertleşme sorunum var. Eşim bana karşı çok istekli. Ancak bir kez boşalıyorum. İkincisi olmayınca eşim biraz bana bozuluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, gerekirse bir araştırma yapılabilir. Piyasada adı bilinen haplardan kullanmak da sana yarar sağlayabilir. İşin başındasınız. Olayı ciddiye alalım, evliliği koruyalım. Bu gibi konular hekim ile hastanın birebir karşılıklı yüz yüze gelmesiyle çözülür.

Hasta mıyım?

23 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken erken boşalmıyorum ama ilişkiye girerken çok erken oluyor. Sizce sorun nedir? Bir hastalık olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, zamanla alışacak. Yeni bir şartlanma oluşacak. Şu anda verdiğin referanslar iyidir. Keyfine bak, kafana takma.

Kan olması gerekmez mi?

27 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Geçenlerde biraz ileri gittik ama kan gelmedi. Eğer kızlık zarı yırtılsaydı peniste kan olmaz mıydı? Sevgilim ilk kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Zarı yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı niye bozulsun? Kaygan bir ortamda girişe uygundu. Biraz da esneyiverdi. Kız doğru söylüyor.

GÜNÜN SÖZÜ
Dünyanın iki penceresi var. Biri aydınlık, öteki karanlık. Ama nedense karanlıktan bakanlar çoğunlukta. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder