Spor Floyd Mayweather - Conor McGregor maçını kim kazandı?

Floyd Mayweather - Conor McGregor maçını kim kazandı?

Paylaş
Floyd Mayweather - Conor McGregor maçını kim kazandı?

Boksun efsanesi Floyd Mayweather, Karma Dövüş Sanatları yıldızı Conor McGregor maçı sabaha karşı yapıldı. Floyd Mayweather, UFC kafes dövüşü şampiyonu Conor McGregor'ı 10. raundda teknik nakavtla mağlup etti.

İkisi de efsanelerin bile rüyalarını süsleyen sporcular! Biri ringde rakiplerine kabus olan efsane boksör Floyd Mayweather, diğeri kafeste rakiplerine yumruklarıyla ninniler okuyan Karma Dövüş Sanatları ustası Conor Mcgregor... Eğer bir dövüşçüyseniz ve hayaliniz onlarla dövüşmekse, kaybetmeye şimdiden hazır olun...

FLOYD MAYWEATHER - CONOR MCGREGOR MAÇI HANGİ KANALDA?


Herkes bu sorunun cevabını merak ediyordu: Floyd Mayweather - Conor McGregor maçını kim kazandı?

MAÇ GECİKMELİ BAŞLADI


Kariyeri boyunca yaptığı 49 profesyonel karşılaşmayı da kazanan boksör Floyd Mayweather Junior ile karışık dövüşün asi çocuğu ve büyük şampiyonu Conor McGregor boks maçında kozlarını paylaştı. Büyük merakla beklenen boks karşılaşması Las Vegas'ta gerçekleşti. TSİ Sabaha karşı 06.00'da başlaması beklenen karşılaşma, yayın sisteminde yaşanan aksaklık nedeniyle gecikmeli (07.15'te) başladı.



Floyd Mayweather, Conor McGregor'ı 10. rauntta teknik nakavtla mağlup etti, lakabı 'para' olan boksör 50. maçında 50. galibiyetini aldı.
Floyd Mayweather mücadele sonrası şunları söyledi: "İlk 3 rauntta rakibimi anlamaya çalıştım. UFC maçları 25 dakika olduğu için bekledim ve sonrasında McGregor yoruldu."


KARİYERİNİN SON MAÇI


Tarihe geçen Mayweather kariyerinin son maçına çıktığını açıkladı. 2015 yılı mayıs ayında Manny Pacquiao’yla yaptığı ve kazandığı maçın ardından eldivenlerini asan Mayweather, ringlere dönüş için tek şartının “dokuz haneli rakamlar” olduğunu söylüyordu. Mayweather Conor McGregor ile çıktığı maç sayesinde 1 milyar doların üzerinde kazanan sporcular ligine katılabilir.


TEKNİK NAKAVTLA MAĞLUP ETTİ


Son 3 raunda girilirken ringte üstünlüğü ele geçiren Mayweather galibiyete uzandı. 10. rauntta rakibinin gardını düşürmeyi başaran Mayweather, rakibini teknik nakavt ile mağlup etmeyi başardı. İlerleyen rauntlarda maçı domine eden Mayweather zafere ulaştı.


İşte Floyd Mayweather''ın zafer pozu

BİLETLER KARABORSAYA DÜŞMÜŞTÜ


Dünya çapında milyonlarca kişinin izledi Floyd Mayweather - Conor McGregor maçını tribünden izlemek isteyenler aldıkları kötü haberle adeta yıkıldılar çünkü biletler karaborsaya düştü. Maçı canlı, yerinde izlemek isteyenlerin en arkadaki koltuklara 1,596.49 sterlin ödemesi gerekirken, en pahalı bilet ise en ön kategoride 6,155.95 sterlin'di. Bu da Türk parasıyla yaklaşık 28 bin TL ediyordu.

2.500 sterlin değerindeki 300 bilet karaborsada 115 bin sterlin'e (535 bin Türk Lirası) kadar alıcı buluyor.

CONOR MCGREGOR REZİL OLMUŞTU

Floyd Mayweather ile yapacağı maça sıkı bir şekilde hazırlanan Conor, basın turlarına da devam ediyordu. Tüm dünyanın kilitlendiği maç öncesi, sosyal medyadan paylaşımlar yapan McGregor, okuduğu gazeteyi ters tutarak poz verdiği için alay konusu olmuştu

İşte o paylaşım:



Conor McGregor maça böyle hazırlanmıştı:



Floyd Mayweather kimdir?


Asıl ismi Floyd Joy Sinclair olan Amerikalı boksör, 24 Şubat 1977 tarihinde yaşama gözlerini açtı. Sikletinde hala yenilgisiz bir şekilde kariyerini sürdüren Floyd Mayweather, kariyeri boyunca şampiyonluklar yaşamıştır. Günümüzde WBA, WBC, IBO, IBF ve IBA dünya şampiyonu konumundadır.

Floyd Mayweather'ın serveti ne kadar?


Sadece bir maçtan 180 milyon dolar kazanan ünlü boksörün servetinin bir milyar doların üzerinde olduğu iddia ediliyor. Ünlü sporcu, kariyeri boyunca 48 maçta ringe çıktı ve hiç yenilgi almadı. Garajında 88 lüks otomobili bulunan Mayweather, servetini hayranlarından saklamıyor. Sosyal medya hesaplarında deste deste parayla poz vermekten çekinmeyen Mayweather, yolculuklarını da özel jetiyle yapıyor.

Floyd Mayweather

Lakabı: Para, Tatlı Çocuk

Ağırlık: 68 Kg

Boy: 1,72 m

Kariyeri: 49 galibiyet, 0 yenilgi, 26 nakavt

Conor McGregor kimdir?


Conor Anthony McGregor (d. 14 Temmuz 1988, Dublin), İrlandalı karma dövüş sanatları ustası. Eski UFC tüy sıklet, şimdiki UFC hafif sıklet şampiyonudur.

McGregor 2008 yılında MMA antrenmanlarına başladı. 2012'de Cage Warriors tüy sıklet ve hafif sıklet şampiyonu olmayı başardı. 2013 yılında UFC ile sözleşme imzaladı ve 2015 yılında UFC 194'te Jose Aldo'yu 13 saniyede nakavt ederek UFC tüy sıklet şampiyonu oldu. Bu nakavt UFC unvan maçları tarihinin en hızlı nakavtı oldu. 2016 yılında UFC 205'te Eddie Alvarez'i nakavt ederek hafif sıklet şampiyonu oldu ve UFC tarihinde 2 sıklette şampiyon olan ilk dövüşçü oldu.

Conor McGregor

Lakabı: Adı çıkmış

Ağırlık: 70 Kg

Boy: 1,72 m

Kariyeri: 19 galibiyet, 3 yenilgi, 17 nakavt

Haberin Devamı