Gündem Fırtına minareyi devirdi: 4 ölü

Fırtına minareyi devirdi: 4 ölü

Paylaş
Fırtına minareyi devirdi: 4 ölü

Fırtına minareyi devirdi: 4 ölü

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi´nde şiddetli fırtına ve aşırı yağış nedeniyle köy camisinin minaresi köy konağının üzerine devrildi. Yıkık altında kalan 8 kişiden 4´ü öldü, 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Dün saat 18.30 sıralarında, Aşağıyağcılar Köyü'nde şiddetli fırtına ve aşırı yağış nedeniyle köy camisinin minaresi köy konağının üzerine devrildi. Yıkık altında kalan Ramazan Balcı, Hüseyin Acaroğlu, Ali Aslantaş ve Naim Başaran yaşamını yitirdi. Ali Gölcük , Yusuf Başaran, Recep Efe, Şaban Alataş yaralı olarak kurtuldu. Gölcük ve Başaran Dursunbey Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Efe ve Alataş kazayı sıyrıklarla atlattı. Köy imamı Yasin Aslan yaralanmadan felaketten kurtuldu. Olayın yıkılan minarede bulunan köy imamı Yasin Aslan´ın akşam ezanını okuduğu sırada meydana geldiği şans eseri faciadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

CESETLERİN TAMAMI ENKAZ ALTINDAN ÇIKARTILDI

Balıkesir´in Dursunbey İlçesi´nde şiddetli fırtına ve aşırı yağış nedeniyle köy camisinin köy konağının üzerine devrilmesi sonucu 4 kişinin öldüğü ve 4 kişinin de yaralandığı olayın ardından açıklama yapan Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, ``Aşırı yağış ve fırtına nedeniyle minare köy konağının üzerine devrildi. 4 vatandaşımızı kaybettik, 4 vatandaşımız da yaralandı. Bölgede çalışma yapan ekipler, enkazın altında başka kimsenin bulunmadığını belirledi'' dedi.

Haberin Devamı