Magazin Filminin galasına 400 kişi çağırdı

Filminin galasına 400 kişi çağırdı

Paylaş
Filminin galasına 400 kişi çağırdı

Mahsun Kırmızıgül, haftalardır merakla beklenen New York'ta Beş Minare filminin galası için özel bir organizasyon düzenledi

Akşam gazetesinin haberine göre; yaşanabilecek keşmekeşin önlenmesi için yapımcı Murat Tokat ve Mahsun Kırmızıgül, sadece 200 kişiye davetiye gönderilmesini kararlaştırdı.

Haberin Devamı

Toplam 400 kişinin katılacağı gala 2 Kasım'da Kanyon Alışveriş Merkezi'nde düzenlenecek. Kırmızıgül'ün gösterimden sonra herkesin fikrini alacağı galaya, filmde rol alan Hollywood yıldızları Gina Gershon, Robert Patrick ve Danny Glover da katılacak.

avetlilerinin geceye koyu renk takım elbiseyle gelmeleri ise şart olarak koşuldu. Yapımcı Murat Tokat, "Davetlilerin daha rahat hareket edebilmesi, konuşup tartışabilmesi için sadece 200 davetiye gönderdik" dedi.

Filmin ikinci galası ise Ankara Gordion Alışveriş Merkezi'nde yapılacak. Ankara'daki 200 kişilik galaya ise siyasetçiler ağırlıklı olarak davet edildi. Davete, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. Kırmızıgül, her iki gala için de basının içeri alınmaması emrini verdi.

MUSTAFA SANDAL'DAN ÖVGÜ

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Bu filmin sürprizi' dediği Mustafa Sandal, filmde Acar adında bir polisi canlandırıyor. Dünya yıldızlarıyla kamera karşısına geçtiği için mutlu olduğunu söyleyen ve Haluk Bilginer'e de övgüler yağdıran Sandal, "Çekimlerde dünyanın en şanslı oyuncusu olduğumu hissettim. Çünkü, her başımı kaldırdığımda karşımda Haluk Bilginer gibi büyük bir usta vardı" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı