Dünya Film gibi kaçış

Film gibi kaçış

Paylaş
Film gibi kaçış

İngiltere'nin Peterborough kentinde lüks bir otomobili çalan hırsız polisten kaçarken trenin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Otomatik plaka tanıma kamerası tarafından tespit edilen aracı durdurup, hırsızı yakalamak isteyen ekipler, seferber oldu. 160 kilometre hızla kaçmaya çalışırken, takipteki polis ekip otomobillerinden kaçarkentrafiği altüst ederken hırsız hemzemin geçide gelince kararsızlık geçirdi. Bir anlık duraksamadan sonra gaz pedalına basan hırsız yolu bölen iki bariyeri parçalayarak hızla yoluna devam etti. Sadece saniyeler sonra hızlı tren geçitten geçti ve hırsızın yakalanmamak için ölümü nasıl göe aldığını gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5216","5216","201104","5216-6.jpg");

Daha önceden de benzer suçlardan sabıkalı olduğu belirlenen hırsız sevk edildiği mahkemede, bariyerleri görünce bir an ne yapacağını şaşırdığını kısa tereddütten sonra şansını denemeye karar verdiğini söyledi. Hakim, hırsıza bariyerleri parçaladığı ve bazı araçlara zarar verdiği gerekçesiyle 29 bin 850 sterlin para cezası verirken; hırsızın, hırsızlık, trafik akışını tehlikeye düşürmek, çok sayıda kişinin yaşamını tehlikeye atmak, dur ihtarına uymamak suçlarından önümüzdeki günlerde yargı önüne çıkarılacağı belirtildi.