Spor Fikret Yılmaz transferlerden memnun

Fikret Yılmaz transferlerden memnun

Paylaş
Fikret Yılmaz transferlerden memnun

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör Fikret Yılmaz, yönetim kurulunun 9 yeni ismi kadroya dahil etmesiyle ilgili, "Kadroya dahil edilen oyuncuların hepsi de çok değerli isimler. İnşallah Orduspor forması altında aynı başarıyı gösterirler" dedi.

Yılmaz, yeni sezon hazırlıkları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelerek takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Transfer çalışmaları kapsamında 9 yeni oyuncuyu kadrolarına kattıklarını anımsatan Yılmaz, yapılan transferlerin hepsinin kaliteli isimlerden oluştuğunu söyledi.

Yönetim kurulu tarafından kadroya dahil edilen isimlerin başarılı olmasını ümit ettiğini anlatan Yılmaz, "Yaptığım araştırmalar sonucu kadroya dahil edilen oyuncuların hepsi de çok değerli isimler. İnşallah Orduspor’da da iyi oyuncular olurlar. Yani ne demek istediğim anlaşıldı galiba. Yetenekli oyuncular alınmış yönetim kurulumuz tarafından, sağ olsunlar. İnşallah Orduspor forması altında aynı başarıyı gösterirler" diye konuştu.

Mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Gineli Michel Landel’in takımda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soru üzerine Yılmaz, "Landel çok önemli bir oyuncu. Başkanımızla yaptığım görüşmede takımda kalmasını istedim ancak bazı oyuncuları da tutamazsınız. Anıl’ı tutamazsınız mesela. Orduspor’un bu tip oyuncuları satmaya ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AA