Spor Fikret Orman: Yeni sezon çalışmalarına başladık

Fikret Orman: Yeni sezon çalışmalarına başladık

Paylaş
Fikret Orman: Yeni sezon çalışmalarına başladık

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, iyisiyle kötüsüyle bir futbol sezonunu geride bıraktıklarını, yeni sezonla ilgili çalışmalara başladıklarını söyledi.

Fikret Orman, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin haziran ayı sayısında yer alan yazısında, futbol takımının Spor Toto Süper Lig’de 2013-2014 sezonunu zorlu süreçlerin ardından üçüncü sırada bitirdiğini ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynamaya hak kazandığını hatırlattı.

"Slaven Bilic başta olmak üzere teknik ekibimize, futbolcularımıza ve tüm sıkıntılara rağmen onların yanında yer alan siz değerli taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diyen Orman, "Her zaman söylediğimiz gibi, futbol başta olmak üzere tüm branşlarımızla, kulübümüzün yapısıyla, gelirleri, projeleri ile ilgili uzun vadeli planlarımız mevcut. Yeni sezonla ilgili teknik heyetimizin raporu doğrultusunda gerekli çalışmalara vakit geçirmeden başladık" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş taraftarlarına seslenen Orman, "Siz büyük Beşiktaş taraftarının desteği ve inancı ile; kulübümüzün büyüklüğüne ve şanlı geçmişine yaraşır Vodafone Arena’da, Beşiktaş’ın ve Türk futbolunun geleceğine damga vuracak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye görüş belirtti.

Soma’daki maden faciası


Mayıs ayında Soma’da yaşanan maden faciasına da değinen Orman, "13 Mayıs 2014 günü Soma’da yaşanan maden faciası, tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye ve yasa boğdu. Öncelikle faciada hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, tüm Soma halkına sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Beşiktaş’ın toplumsal olaylarla ilgili konularda da çok duyarlı bir camia olduğunu kaydeden Orman, şöyle devam etti:

"Yüzlerce işçiyi kaybettiğimiz facianın ardından camiamızın üzüntü ve desteğini iletmek üzere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile birlikte Soma’ya gittik. Elbette ki, bu yarayı sarmak mümkün değil, can kaybının yarattığı acının yerini maddi hiçbir şey tutamaz ama bir nebze de olsa geride kalan eşlerin, çocukların gelecek yaşamlarına destek olmak, dertlerine ortak olabilmek için bazı adımlar attık. Ligin son haftasında oynadığımız Gençlerbirliği maçının bilet satışından elde edilen geliri ihtiyaç sahiplerine bağışlamayı kararlaştırdık. Beşiktaş Belediyesi’nin madencilerin aileleri için başlattığı Beşiktaş Evleri, Beşiktaş Konutları yapılması projesine biz de katkı sağlayacağız. Bu tür projelerimiz devam edecek."

Son olarak erkek hentbol takımının şampiyonluğuna değinen Orman, yazısını şöyle tamamladı:

"2013-2014 sezonunda hem Türkiye Kupası’nda hem de Süper Lig’de şampiyon olan hentbol takımımızı tebrik ediyor, altısı üst üste olmak üzere toplamda onuncu lig şampiyonluğuna imza atan antrenörümüz Müfit Arın ve teknik ekibi ile oyuncularımızın başarılarının devamını diliyorum."

AA

Haberin Devamı