Gündem Fethullah Gülen LYS üçüncüsü oldu!

Fethullah Gülen LYS üçüncüsü oldu!

Paylaş
Fethullah Gülen LYS üçüncüsü oldu!

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği, 2014 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarını açıkladı. Dereceye giren öğrenciler arasında ise bir isim dikkat çekti. LYS'de 3. olan o öğrencinin adı Fetullah Gülen

ÖSYM'den yapılan açıklamada, sonuçların 6 günde açıklandığı ve adayların internet sitesi üzerinden sonuçlara ulaşabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, "14-15 ve 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan 2014-LYS sonuçları, 28 Haziran 2014 tarihinde saat 01.30’da açıklanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir" denildi.

HAKAN ŞÜKÜR'DEN TEBRİK MESAJI

Öte yandan Fethullah Gülen ile aynı adı taşıyan Yamanlar Koleji Öğrencisi yeğeni Fethullah Gülen, LYS'de TM 1 ve TM 2 Puan Türlerinde Türkiye 3.sü oldu.

Fethullah Gülen, Twitter'da "Lys de 3. oldum Allah'a şükürler olsun. Aileme, hocalarıma, arkadaşlarıma ve dua edip bu sevinci benimle paylaşan herkese teşekkür ederim." mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

Başta Hakan Şükür olmak üzere bir çok kişi Gülen'e tebrik mesajları gönderdi.