Kültür - Sanat Ferman Akgül, Türkiye'nin ilk akustik müzik festivalini sunar
Paylaş
Ferman Akgül, Türkiye'nin ilk akustik müzik festivalini sunar

Mtv ödüllü maNga’nın solisti Ferman Akgül ve şirketi 06 Records, Türkiye'nin ilk akustik müzik festivali Unplugged Music Festival’ı açıklamanın heyecanını yaşıyor

Türkiye'nin en önde gelen pop, rock ve rap yıldızlarını ağırlayacak olan Unplugged Music Festival, festival ziyaretçileri için unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Sonradan açıklanacak “headliner” ismi büyük bir sürpriz olacak.

“Anı Hisset” mottosu ile seyirci ile buluşacak festival 26-27 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı'da Alaçatı Beach Resort'ta gerçekleştirilecek. Günlük 4000 konuğun ağırlanacağı festivalin biletleri www.mobilet.com adresinden satışa sunuldu.

İki günlük program, deneyimli DJ'lerin, Türkiye'nin en iyi sokak müzisyenlerinin ve yeni yeteneklerin sahne alacağı bir havuz partisi eşliğinde başlıyor. Akşama doğru açılacak özel tasarlanmış sahnede, en iyi hitlerinin akustik düzenlemeleri ile beş yıldız isim güneşi batırıp, geceye eşsiz bir atmosfer hazırlayacak. Geceyle birlikte ise afterparty izleyicileri bekliyor olacak.

Ferman Akgül, "Bir rock müzik sanatçısı olarak sıklıkla hem yurt içinde hem de yurt dışında müzik festivallerinde yer aldım. En unutulmaz müzik anlarını bu festivallerde yaşadım. Türkiye, doğası ve seyircisi ile birlikte önde gelen festival ve müzik etkinliği ülkesi olma potansiyeline sahip. Bu, Türkiye'de dü-zenlenecek ilk akustik müzik festivalidir. Müzik endüstrisindeki tecrübelerimle eşsiz festival anları yaratmak ve Türkiye'nin, müzik ve kültür bölgesi olarak uluslararası alandakihedeflerine katkıda bulunmak istiyorum.Festivalin kadrosu, kendi alanlarında eşşiz olan müzisyenlerden oluşuyor. Hepimiz izleyicilerimiz üzerinde kalıcı etkiye sahip olacak özel müzik anları yaratmaya kararlıyız" diyerek bahsediyor festivalden...

Line-up

Göksel
Mirkelam
Ceza
maNga
Mabel Matiz
Suzan Kardeş

Ve çok daha fazlası…

Festival, Türkiye genelinde düzenlenecek butik organizasyonlarla da desteklenerek yaz aylarında Alaçatı bahar-kış aylarında ise İstanbul olmak üzere iki ayakta organize edilecek.

Haberin Devamı