Spor Fener'in rakibine büyük şok

Fener'in rakibine büyük şok

Paylaş
Fener'in rakibine büyük şok

Arsenal, sahasında Aston Villa'ya 3-1 mağlup oldu

Fenerbahçe'nin 21 Ağustos 2013 Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu'nda Şampiyonlar Ligi play off'unda karşılaşacağı Arsenal, İngiltere Premier Ligi'nin 1. haftasında Emirates Stadı'nda Aston Villa'yı konuk etti. Maça Arsenal hızlı başladı.

Haberin Devamı

6. dakikada Olivier Groud, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 23'ü gösterdiğinde hakem Anthony Taylor, Aston Villa lehine penaltı kararı verdi. Topun başına gelen Benteke, şutunu attı ancak kaleci Szczesny topu çıkardı.

Dönen topa bir kez daha Benteke şutunu attı ve topu ağlara gönderdi: 1-1. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 1-1 eşitlikle gitti.

İkinci yarıya Aston Villa damgasını vurdu. Konuk ekip, bir kez daha penaltı kazandı ve topun başına yine Benteke geldi. Benteke şutunu attı ve bu kez ilk vuruşunda topu ağlara gönderdi: 1-2.

67. dakikada Arsenal'de Koscielny, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek, geriye kalan dakikalarda takımını 10 kişi bıraktı. 85. dakikada Aston Villa, Antonio Luna'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı:

Haberin Devamı

1-3. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Fenerbahçe'nin rakibi Arsenal, evinde Aston Villa'ya 3-1 yenilerek, hafta içinde oynayacağı Fenerbahçe maçı moral kaybına uğradı.