Spor Fener'e dünya yıldızı geliyor!

Fener'e dünya yıldızı geliyor!

Paylaş
Fener'e dünya yıldızı geliyor!

Fener'e dünya yıldızı geliyor!

Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, gelecek sezonun süper kadrosunu da kurmak için kollarını sıvamış durumda. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Telegraph, yayınladığı habere göre "Manchester United, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Dimitar Berbatov'a yeni teklifte bulunmayacak. Menajer Ferguson'un kararı bu yönde. Türk ekibi Fenerbahçe, Berbatov'un menajeri ile temaslara başladı bile" ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

FENER DEVLERİ SOLLADI

Haberde Juventus, Milan, Bayern Münih ve Liverpool gibi kulüplerin Berbatov için girişimde bulundukları ancak en istekli olan ve en ciddi teklifi yapan kulübün ise Fenerbahçe'nin olduğu altı çizildi. Sarı-Lacivertli külübün Berbatov'a yıllık 3.3 milyon Euro teklif ettiği ve vergilerin Türkiye'deki vergilerin düşük olduğu göz önünde bulundurulduğunda Berbatov için bu teklifin çok cazip olduğu da vurgulandı. Son haftalarda forma şansı bulamayan Bulgar golcünün de ayrılmak istediği gelen haberler arasında.

PERFORMANSI KURTARMADI

Bu sezon 29 maçta 21 gol atan Berbatov'un bu yüksek performansına rağmen kadroya girmekte zorlanması Berbatov'u psikolojik olarak yıprattığı ve haksızlığa uğradığını düşündüğü için Ferguson'la konuşmadığı da iddia edildi.

Haberin Devamı

GİTTİĞİ HER TAKIMDA İŞ YAPTI

1981 doğumlu ve 1.90 boyunda olan Berbatov 2001-2006 yılları arasında Bayer Leverkusen'de 154 maçta 68 gol attı. Bu takımla Şampiyonlar Ligi finali oynadı. 2 yıl formasını giydiği Tottenham'da 70 maçta 27 gol attı. M.United'da 104 maçta 50 gol attı. Premier lig ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı. Bulgar Milli Takımı'nda da 77 maçta 48 gole imza attı.

MİLLİYET