Futbol Fener'de Lugano şoku
Paylaş
Fener'de Lugano şoku

Fenerbahçe, Konyaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Uruguay Milli Takımı'ndan dönüşünde bağırsak enfeksiyonu geçiren Lugano, idmanda yer almadı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanında Sarı-lacivertliler, ısınmanın ardından şut çalışmaları yaptı. İdman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Haberin Devamı

Uruguay Milli Takımı'ndan dönüşünde bağırsak enfeksiyonu geçiren Lugano, idmanda yer almadı. Gribal enfeksiyon geçiren Dia ise evinde dinlenirken, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Niang, Selçuk ve Gökhan Ünal antrenmanda yer almadı. (A) Milli Futbol Takımı'nda forma giyen futbolcular Semih, Gökhan Gönül, Özer ve kaleci Volkan'a akşam antrenmanı için izin verilirken, bu futbolcular çalışmada yer almadı.

Baş ağrısı nedeniyle sabahki çalışmaya katılmayan Emre ise akşam antrenmanına katıldı. Sakatlıkları bulunan Okan ve Berk'in yanı sıra tedavisini İspanya'da sürdüren Güiza da antrenmanda yer almadı.

Bu arada idmanı, UNİFEB taraftar grubundan üniversite öğrencileri de izledi. Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı

Hakan TARHAN/İSTANBUL DHA