Spor Fener'de hesap günü

Fener'de hesap günü

Paylaş
Fener'de hesap günü

Eskişehir önünde ligde üst üste 3. mağlubiyetini alan Fener'de maç sonrası gürleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın bugünkü yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar alması bekleniyor. Daum'u sorgulayacak yönetim, forvet transferi için düğmeye basacak

Beşiktaş ve Kasımpaşa’dan sonra Eskişehirspor’a da boyun eğen ve liderlik koltuğunu kaybeden Fenerbahçe’de fırtına öncesi sessizlik hakim. Eskişehirspor maçının ardından kulüpler birliği başkanlığından istifa eden ve Futbol Federasyonu ile Merkez Hakem Kurulu’nu topa tutan Aziz Yıldırım’ın başkanlığında bugün toplanacak yönetim kurulunun takımla ilgili radikal kararlar alacağı öğrenildi. Eskişehir maçı sonrası yöneticiler ile konuşan Yıldırım, toplantı öncesi teknik direktör Daum ve sportif direktör Aykut Kocaman ile de görüşecek.

Haberin Devamı

KAZIM'A 80 BİN EURO CEZA

Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı, takımın performansındaki düşüşün nedenlerini soracak. Teknik heyet ise takımdaki disiplinsiz davranışlar hakkında rapor hazırlayıp, devre arasında gitmesi gerekenler ve yapılacak transferleri yönetime sunacak. Carlos’un ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, forvet transferi için harekete geçecek olan yönetim, yerli stoper için de arayışlara başladı. Geldiğinden bu yana bekleneni veremeyen Dos Santos’un dikkatinin çekileceği, yönetime yalan söyleyen Kazım’a 80 bin euro ceza kesileceği, evde dinlenmesi gerekirken, geç saatlere kadar gece kulübünde eğlenen ve sabah bileğini kesen Önder’e de para cezası verileceği öğrenildi.

UĞUR DEMİRKIRDI

Haberin Devamı