Spor Fenerbahçe'ye sevgi seli

Fenerbahçe'ye sevgi seli

Paylaş
Fenerbahçe'ye sevgi seli

Batman Petrolspor ve 72 Batmanspor'dan oluşan Batman Karması ile saat 15.00'te özel maç yapacak Fenerbahçe Batman'da krallar gibi karşılandı

Futbolculara ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'a Batman havaalanında yoğun ilgi gösterilirken, kafilede Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Nihat Özdemir, Asbaşkanlar Abdullah Kiğılı ve Nihat Özbağı başta olmak üzere çok sayıda yönetici yer aldı.

Özel uçak ile 11.30'da Batman havalimanına inen Fenerbahçe kafilesini TPAO Genel Müdürü Mehmet Uysal, Batman Vali Yarıdmcısı Mustafa Cihat Feslihan, TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor 2'nci Başkanı Süleyman Çalık çiçeklerle karşıladı.

Batman'daki üst düzey yöneticilerin karşıladığı kafileye "Yarasalar" adlı taraftar grubu da tezahüratlarıyla destek oldular. Olağanüstü geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Batman Havaalanı yeni haliyle dikkat çekerken, son derece modern yapısı ve büyüklüğü ile göz doldurdu.

Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet Batman Petrolspor'a ait otobüsle TPAO Kristal Park'a gelerek maç saatini beklemeye başladı. Kafilenin gelişi sırasında kurban kesilerek karşılanan futbolcuları, taraftarlar burada da yanlız bırakmayarak sevgi gösterisinde bulundu.

Saat 15.00'da başlayacak karşılaşma öncesinde Batman'a gelen Fenerbahçe kafilesinde bulunan kaptan Alex, Colin Kazım ve Mehmet Topuz ile Caner'e Batmanlılar büyük ilgi gösterdi.

Batman havaalanında kalabalık taraftar grubunun karşıladığı Fenerbahçe kafilesi TPAO Kristal Park'ta dinlemeye çekildi.

Haberin Devamı