Spor Fenerbahçe'ye saray gibi tesis

Fenerbahçe'ye saray gibi tesis

Paylaş
Fenerbahçe'ye saray gibi  tesis

Tesisleşme konusunda attığı adımlarla dikkat çeken, kulübe 5 yıldızlı otel standardında birbirinden lüks ve donanımlı mabetler kazandıran Fenerbahçe yönetimi ihtişamlı yapılara bir yenisini ekledi

Fenerbahçe yönetimi Ankara’da kulübe muhteşem bir tesis kazandırdı... Sporcular Başkent’e geldiğinde Divan’ın işlettiği bu 5 yıldızlı otel standardındaki mabette kalacak. Düğün, toplantı ve konser gibi organizasyonların yapılabildiği tesisten herkes faydalanabilecek.

Haberin Devamı

Ankara İncek’te yapılan ve tabiri yerindeyse ‘saray’ olan bu muhteşem tesisin özellikleri şöyle: Yapımına 2008’de başlanan ve 10 milyon dolara ortaya çıkarılan İncek Tesisleri, bundan böyle Fenerbahçeli sporculara Ankara’da evsahipliği yapacak.

Takımların Başkent’te otelde kalmayacak olması, kulübü yıllık 250 bin dolarlık bir masraftan kurtaracak. 32 dönümlük arsanın 3 yılda 5 katı değere ulaştığı gerçeği de var. Ayrıca tesislerden vatandaşların da yararlanabilecek. Tesis geçen ağustostan beri Koç ailesinin kuruluşu ‘Divan’ adıyla hizmet veriyor.

Tesisin sorumlusu Nihal Dinç, 32 odalı ve aynı anda 64 kişinin kalabildiği bu yuvayla ilgili “Şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta. Odalar 33 metrekare. Havuz var. Futbol, basketbol ve voleybol sahası ile tenis kortları da mevcut. Spor salonu, Türk hamamı ve sauna da bulunuyor” bilgisini veriyor.

Haberin Devamı

FENERIUM DA VAR

Yemekleri ‘Divan’ kalitesinde çıkan, toplantı, konferans ve düğün organzisyonlarının da yapılabildiği tesis aynı anda 2 bin kişiyi ağırlayabiliyor. İncek’te Fenerbahçeliler için bir Fenerium mağazası da var.

Dilerseniz tesisleri size bir de Fenerbahçeli yöneticiler anlatsın: Nihat Özdemir (Asbaşkan): “F.Bahçeliler’e Ankara’da böyle bir tesis kazandırmak çok önemli. Çünkü Fenerbahçe tüm Türkiye’nin kulübü. Tüm taraftarları, kongre üyelerini düşünmeliyiz. İlk adımı da Ankara’da attık.”

Nihat Özbağı (Asbaşkan): “Bu tesis, Fenerbahçe’ye ileride de çok büyük katkılarda bulunacak. Tüm Ankaralılar’ın ve Fenerbahçeliler’in hizmetinde. Avrupa’da bile ender görülen bir tesis. Bu tesisten herkes yararlanabilecek. Konserler, düğün ve toplantı gibi aktiviteler yapılabilecek.”

BAŞKANIN GÖZBEBEĞİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise İncek Tesisleri için şunu söyledi: “Artık Türkiye’nin her yanından Fenerbahçeliler muhakkak buraya gelecek ve İncek Tesisleri’nde FFenerbahçeli olmanın tadını çıkaracaklar.”

ACIBADEM’E UĞURLU GELDİ

RÖPORTAJI gerçekleştirdiğimiz cumartesi günü Fenerbahçe Acıbadem, İncek Tesisleri’nde kamptaydı. Aynı gün Ted Kolejliler’le karşılaşan ve rakibini 3-0’la geçen ‘Sarı Melekler’e bu tesisler uğurlu geldi. Çünkü sarı-lacivertlilerin normal sezonu lider bitirmesi için Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom’un Eczacıbaşı VitrA’yı 3-2 mağlup etmesi gerekiyordu ve bu da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Vatan