Spor Fenerbahçe'ye meydan okudu

Fenerbahçe'ye meydan okudu

Paylaş
Fenerbahçe'ye meydan okudu

Fenerbahçe formasını 2,5 sezon giyen Brezilyalı Carlos, Sivasspor teknik direktörü olarak eski takımına karşı puan mücadelesi verecek. Roberto Carlos 1356 gün sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na çıkacak

Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Sivasspor, Türk Hava Yollarına ait tarifeli uçak ile bu sabah İstanbul'a gitti. Kafilede sakatlığı bulunan Kamil Grosicki yer almazken futbolcuları kulüp çalışanları yolcu etti. Yolculuk öncesi karşılaşma ile ilgili açıklama yapan Tekink Direktör Roberto Carlos, "Zorlu ve çok önemli bir karşılaşmaya gidiyoruz. Ama bizimde galibiyet şansımız var. Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynayacağımız içinde zor bir karşılaşma olacak. Bir korku yada çekince benim hayatım boyunca hiç olmadı. Şu anda da karşılaşma ile ilgili her hangi bir korkum yada çekingem yok. Hayatım boyunca sorumluluk ve baskı altında yaşadım. Karşılaşma sırasındaki baskılar normaldir. Karşılaşma ile ilgili korku ya da çekince namına hiç bir şey yok." dedi.

Beşiktaş kulübünün UEFA kupalarından çıkarılmasına ise Roberto Carlos, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Kulüpler ile CAS arasında olan bir durum. Bazen çok fazla bir şey söylememek en doğrusu. Polemik yaratmamak için" dedi.

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA)

Haberin Devamı