Spor 'Fenerbahçe'ye hayır demem'

'Fenerbahçe'ye hayır demem'

Paylaş
'Fenerbahçe'ye hayır demem'

Almanya 2. Lig ekiplerinden Duisburg'da forma giyen Olcay Şahan, "Fenerbahçe'den bana gelmiş bir teklif yok, gelirse zaten hayır demem" dedi

MSV Duisburg’da forma giyen ve bu sezon sergilediği başarılı futbolla bir çok kulübün transfer listesinde yer aldığı belirtilen 23 yaşındaki futbolcu Olcay Şahan, takımıyla dün çıktığı antrenman sonrası DHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü’nden kendisine herhangi bir teklifin ulaşmadığını belirten Şahan, "Birçok kulüpten teklif aldım, ama henüz bir kararım yok. Değerlendirme aşamasındayım. Fenerbahçe’den teklif gelmesi halinde ’hayır’ demem. Hangi oyuncu böyle bir kulübe hayır der?" diye konuştu.

2008 yılından beri formasını giydiği MSV Duisburg’la olan sözleşmesi 30 Haziran 2011 tarihinde sona erecek Olcay Şahan, "Bir yandan 21 Mayıs’ta Schalke 04 ile oynayacağımız Almanya Kupa Finali’ne konsantre olmaya çalışırken, diğer taraftan da futbol yaşamımın geleceğini de heseplamak durumundayım" ifadesini kullandı.

Bu sezon sergilediği performansla Almanya 2. Ligi’nin ilk devresinin en iyi ilk 11’ine seçilen Olcay Şahan, Türkiye A2 Milli Takımı kadrosuna da girmeyi başardı.

Almanya 2. Ligi’nde bu sezon 29 maçta forma giyen orta saha oyuncusu, takımı adına 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Temel ELCİVAN/DHA

Haberin Devamı