Spor Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü hoca

Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü hoca

Paylaş
Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü hoca

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Fenerbahçe Grundig, İtalyan antrenör Daniele Bagnoli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bagnoli ve yardımcısı Fabio Soli ile anlaşma sağlandığı bildirilerek, Bagnoli’nin voleybol şubesinden sorumlu yönetici Hakan Dinçay’ın hazır bulunduğu törende sözleşmeyi imzaladığı kaydedildi.

BAGNOLI KİMDİR?

25 Ekim 1953 Mantova doğumlu olan Bagnoli, kariyerine De Caravel Mantova takımında başladı. Uzun süre bu bölgenin takımlarını çalıştıran teknik adam, 2001-2002 sezonunda Sisley Treviso’ya geçti ve tam 6 sezon üst üste bu ekibin başında kaldı.

Son 2 sezondur Casa Modena’nın başında görev yapan İtalyan çalıştırıcı, 2009’da Berlin’de organize edilen Dünya Ligi’nde Rus Milli Takımı ile bronz madalyaya ulaştı.

İtalya Ligi’nde uzun süre görev alan tecrübeli teknik adam, Casa Modena takımıyla 2, Sisley Treviso ekibiyle 6 olmak üzere toplam 8 şampiyonluk yaşadı. İtalya Kupası’nı 7, Süper Kupa’yı 5, Şampiyonlar Ligi’ni 5 kez kazanma başarısı gösteren Bagnoli’nin kariyerinde 2 de CEV Kupası bulunuyor.

İTALYAN SMAÇÖR İMZAYI ATTI

Sarı-lacivertli takım, İtalyan smaçör Matej Cernic’i de 1 yıllığına renklerine bağladı. Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, geçen sezon İtalya’da, Tonno Callipo Vibo Valentia’da forma giyen, 1.94 boyundaki Matej Cernic ile bir yıllık anlaşmanın sağlandığı açıklandı.

Cernic’in, yeni antrenör Bagnoli’nin istekleri doğrultusunda kadroya dahil edildiği bildirildi.

Haberin Devamı