Spor 'Fenerbahçe'nin sorumlu kişisi'

'Fenerbahçe'nin sorumlu kişisi'

Paylaş
'Fenerbahçe'nin sorumlu kişisi'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe maçında Aykut Kocaman'ın elini sıkmasına yönelik ilginç bir yaklaşımda bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçını kaybettiklerini, ancak önlerinde 15 lig maçının daha bulunduğunu belirterek, "Lig yarışında ortayı yeni geçtik. Bunun maraton olduğunu söylemiştik.

Biz başından beri futbol adına ilkeli, cesur, herkesin beğeneceği, kendimizin de keyif alacağı futbolu oynamak ve arzu ettiğimiz sonuçlarla yukarılara çıkmak istediğimizi söyledik.

Bu konuda çok da başarılı olduğumuzu söyleyebiliriz ama son oynadığımız Fenerbahçe maçı beni de kamuouyunu da tatmin etmedi" dedi.

Bordo-mavili takımın "dirençsiz, inançsız ve yüreksiz" oynamasından dolayı da üzüntülü olduğunu anlatan Güneş, şunları kaydetti: "Biz keyif veren futbol oynamak istiyoruz, o yüzden üzgünüz.

Yoksa futbolda maçı kazanır, kaybedersiniz, bunlar olacaktır. Avantajımızı kaybettik ama biz avantajımıza güvenmedik, kendimize güvenerek yola çıktık. Avantajımızın tümünü de kaybetsek bu yarışta önde veya ortak olacağımızı gösterdik. Artıları olan bir kulübüz ama eksileri de olabilecek kulübüz.

Nasıl Fenerbahçe maçında olumsuzluklar varsa daha çok maçta olumlulukları bir kenara atamayız. Başarı ve başarısızlığı olan bir takımız. Artıları olan bir takım olarak bundan sonra yapacaklalarımız için gücümüzün olduğunu söylüyorum."

"FUTBOLDA AYAK OYUNLARI VAR"

Futbolda ayak oyunlarının olduğunu söyleyen Güneş, "Saha dışında hakemi etkilemek, medyada hiç benimle ilgisi olmayan şekilde gündemde olmamı ben doğru bulmuyorum.

Ben bunu kapatmak için elimden geleni yapıyorum ama ne federasyon, ne hakem derneği ne futbol otoriteleri anlamıyorsa diyeceğim bir şeyim yok. Ben bu kadar yaptım. Arkadaşlar, kendi yollarına gitsinler. Benden bu kadar, dahası yok bende. Dolayısıyla ben bu hafta son noktayı Fenerbahçe maçında koydum.

"FENERBAHÇE'NİN SORUMLU KİŞİSİ"

İçinde olmadığım konu için de Fenerbahçe’nin sorumlu kişisine giderek, maç öncesi başarılar diledim. Herhalde o mesajı Türkiye’nin anlaması için bir 10 yıl geçmesi lazım. 10 yıl sonra anlarlar, konuşurlar. Benim değiştiğimi de 10 yıl sonra anlarlar" diye konuştu.

COLMAN’IN SOYUNMA ODASINDAKİ DAVRANIŞI

Güneş, medyada, Colman’ın Fenerbahçe maçının devre arasında oyundan çıkarılmasına tepki gösterdiği yönündeki haberlere ilişkin bir soru üzerine şunları söyledi:

"Doğrudur ama bunu kimi basına yansıttığını bilmiyorum. Bu kulübün bir ayıbıdır. Konuşmaya değer bir konu değil aslında. Dışarı yansıtan arkadaşın düşüncesini bilmiyorum.

Çok çirkindir. Benim takımımdan biri söyledi. Onun için ’ben yaptım’ diyorum. Basit bir konuyu söyleyen arkadaşın demek ki, Trabzonspor ile bir hesabı vardır diye düşünüyorum. Ya antrenördür, futbolcudur ya personeldir" dedi.

Haberin Devamı