Spor Fenerbahçe'nin rakibinde kriz!

Fenerbahçe'nin rakibinde kriz!

Paylaş
Fenerbahçe'nin rakibinde kriz!

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda 21 Ağustos Çarşamba günü Sükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger'e Aston Villa maçından sonra tepki yağdı

Premier Lig'in ilk haftasında Arsenal'in Aston Villa'ya 3-1 mağlup olduğu maçta birçok Arsenal taraftarı, karşılaşma bitmeden Emirates Stadı'nı terk ederken, tribünde kalanlar ise Arsene Wenger'i yuhaladı.

Haberin Devamı

Sunday Mirror gazetesi, "Futbolcu yok, puan yok" manşetli haberinde, Arsene Wenger'in doğru dürüst futbolcu transfer etmediği için Aston Villa'ya yenilmesinin sürpriz olmadığını yazdı.

Arsenal için kriz başladığını belirten Sunday Mirror, krizin daha da kötüye gidebileceğini vurguladı. The Sun Sunday ise, doğru dürüst transfer yapamadığı için Arsenal'in döküldüğünü ifade ederek, "Arsene Wenger, 'Görmedim' demekle ünlüdür. Aston Villa maçında da görmedi" yorumunu yaptı.

Premier Lig'deki ilk maçında kendi sahasında 6. dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 mağlup olan Arsenal'in teknik direktörü Wenger ise, para harcamadıkları için yenildikleri görüşünü kabul etmedi.

Wenger'in, "Arsenal büyük isimleri transfer edebilecek güçtedir. Maçtan önce transfer pazarındaydık. Maçtan sonra da transfer pazarındayız. Para, benim param değil. Biz bu parayı harcamak için varız. Parayı harcamamamızın nedeni istediğimiz futbolcuyu bulamadığımızdan" diye kendini savunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

DHA