Spor Fenerbahçe'den Shaqiri bombası

Fenerbahçe'den Shaqiri bombası

Paylaş
Fenerbahçe'den Shaqiri bombası

Fenerbahçe'nin uzun süredir takip ettiği Xherdan Shaqiri transferinde harekete geçtiği iddia edildi

Avrupa'nın çeşitli yerlerinde futbolcu takip eden Fenerbahçe izleme komitesinin, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen 20 yaşındaki Xherdan Shaqiri hakkında teknik heyete olumlu rapor verdiği, sarı-lacivertlilerin de bu oyuncu için harekete geçtiği iddia edildi.

Basel'in 20 yaşındaki Kosova asıllı İsviçreli futbolcu için 7 milyon Euro bonservis istediği, Shaqiri'nin de Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Basel'le 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Shaqiri'nin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ÇAĞDAŞ ATAN: FENERBAHÇE BÜYÜK İŞ YAPAR

Genç yıldızın takım arkadaşı Çağdaş Atan, Shaqiri'den övgüyle söz ederken "Çok yetenekli bir orta saha oyuncusu, çok teknik. En önemli özelliği çabuk düşünüp, çabuk karar veriyor.

Bu da onu rakiplerinden bir adım önde tutuyor. Avrupa'nın en büyük yıldız adaylarından biri ve Fenerbahçe eğer bu transferi gerçekleştirirse büyük iş yapar" diye konuştu.

SHAQIRI KİMDİR?

10 Ekim 1991'de Kosova'da dünyaya gelen Xherdan Shaqiri ailesi ile birlikte İsviçre'nin Basel kentine göç etti ve Basel'de futbol hayatına başladı.

2007'de Nike'ın düzenlediği turnuvada en iyi oyuncu seçildi ve 2 yıl sonra Basel ile profesyonel sözleşme imzaladı. Hücuma dönük orta saha oynayan genç futbolcu İsviçre Milli Takımı'nın formasını giyiyor.

MOUSSA SOW'A 8.5 MİLYON EURO

Öte yandan Fransız basını da, Fenerbahçe'nin Lille'de forma giyen Senegalli golcü Moussa Sow ile ilgilendiğini ileri sürdü.

Lille takımında attığı bu sezon 19 golle Fransa'da gol krallığı yarışında zirvede bulunan oyuncu için Fenerbahçe'nin Fransız ekibine 8.5 milyon Euro teklif ettiği bildirildi.

Haberin Devamı