Spor Fenerbahçe'den Adnan Polat'a cevap

Fenerbahçe'den Adnan Polat'a cevap

Paylaş
Fenerbahçe'den Adnan Polat'a cevap

Fenerbahçe Yönetimi, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'a çağrıda bulunarak; şampiyonluğa sevinmeyen Fenerbahçelilerin kimler olduğunu açıklamasını rica etti.

Kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Bayan Basketbol Takımımızın, karşı karşıya bırakıldığı tarifsiz haksızlıklara rağmen; sezonu, ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray'ı geçerek şampiyonlukla tamamlamasının, büyük gururunu yaşıyoruz.

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Adnan Polat, final serisindeki son maçın hakeminin, şampiyonu belirlediğini iddia ederek, bazı Fenerbahçelilerin dahi "Böyle şampiyon olmak istemezdik" görüşü ile kendisinin hakem konusundaki tespitlerine destek verdiklerini, öne sürmektedir.

Takımımız, yaşadığı haksızlıklarla sadece camiamızın değil, ülke imajının da büyük zarar gördüğü bir sezonu, 'her şeye rağmen' şampiyon kapatmanın mutluluğunu yaşarken; Sayın Polat'ın açıklamaları, "mağlubiyeti kabullenememe" noktasında kalmaktadır.
Sayın Polat, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kabullenemeyen Fenerbahçelilerin kim olduğunu kamuoyuyla paylaşarak, sözde (!) Fenerbahçelileri bizim de tanımamıza olanak tanımalıdır. Bu şekilde bir söylemde bulunan varsa o kişilerin Fenerbahçeliliğinden şüphe edeceğimizin bilinmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

Üst üste 6. şampiyonluğa ulaşmamızın ardından, bu büyük başarıyı gölgelemeye çalışan her türlü açıklamayı, esefle karşıladığımızı, ayrıca bu açıklamaların kamuoyu nezdinde de geçerliliğinin olmadığını, belirtmek isteriz."