Spor Fenerbahçe'de Stoch krizi

Fenerbahçe'de Stoch krizi

Paylaş
Fenerbahçe'de Stoch krizi

Aykut Kocaman'ın Kayserispor maçında şans vermediği Stoch maç sonrası soyunma odasına inmedi, kimseye haber vermeden taksi ile stattan ayrıldı

Kayserispor'u muhteşem bir futbolla yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı dönen ve camiaya bayram sevinci yaşatan Fenerbahçe'de yaşanan şok bir gelişme keyifleri kaçırdı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın son zamanlarda pek şans vermediği Stoch dün 18 kişilik maç kadrosundaydı. Ancak Kocaman tarafından yine şans tanınmayan, 90 dakika boyunca kulübede kalan Slovak futbolcu, maç bitiminde Aykut Kocaman dahil herkesi şok eden bir hareket yaptı.

CEZA KAPIDA

Morali çok bozuk olan, kimse ile konuşmayan Stoch soyunma odasına inmedi. Takımı da beklemeyen genç yıldız taksiye binerek evinin yolunu tuttu.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu olaya sinirlendiği ama kararı Kocaman'a bıraktığı belirtildi. Bugün veya yarın Stoch ile görüşecek olan F.Bahçe'nin hocasının, duruma göre Stoch'a ağır bir ceza verebileceği belirtildi.

Kocaman daha önce aleyhinde konuşan Santos'u özür dilediği için affetmişti. Santos o günden sonra performansını artırmıştı.

Haberin Devamı