Spor Fenerbahçe'de Niang şoku

Fenerbahçe'de Niang şoku

Paylaş
Fenerbahçe'de Niang şoku

Milli takımlarından olumsuz haberlerle dönen futbolcuların durumu teknik heyette şok etkisi yarattı

Batman'da dün oynadığı özel maçın ardından bu akşam Konyaspor maçının hazırlıklarına devam eden Sarı-Lacivertli takımda sadece 8 futbolcu sahaya çıkıp antrenman yapabilirken, diğer oyuncular ya sakatlılkları ya da salondaki yenileme çalışmaları nedeniyle idmanda yer alamadı.

Haberin Devamı

NIANG'TA YIRTIK VAR

En kötü haber ise Niang'dan geldi. Senegalli oyuncunun sağ diz iç yan bağlarında kısmi yırtık olduğu belirlendi. Yırtığın daha da büyümemesi için tedavisine hemen başlandığı, teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın Galatasaray derbisini düşünerek Konyaspor maçında golcü oyuncuyu riske etmeyebileceği belirtildi. Niang'ın durumu yapılacak kontrollerin ardından daha da netleşecek.

Senegal Milli Takım kampından dönen diğer oyuncu Issiar Dia ise gribal enfeksiyona yakalandı. Konyaspor maçının Pazartesi günü oynanacak olmasından dolayı önünde 5 günlük süre bulunan Sarı-Lacivertli sağlık ekibi, ilaç tedavisine hemen başladı.

Semih ise milli takımdan ağrılarla döndü. Semih'in sağ dizinde şiş ve şiddetli ağrılar bulunduğu ifade edildi. Bu arada milli futbolculardan Stoch ve Andre Santos'un bu akşam, Lugano'nun ise yarın İstanbul'da olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, (DHA)