Spor Fenerbahçe'de alarm!

Fenerbahçe'de alarm!

Paylaş
Fenerbahçe'de alarm!

Hazırlık maçında PSV, Devler Ligi 3. ön elemesinde Salzburg ve Süper Kupa'da Galatasaray karşısında ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de, kötü gidişi Arsenal sınavlarına kadar sona erdirmek için çare aranıyor

Fenerbahçe için 21 ve 27 Ağustos tarihleri çok önemli. Sarı-Lacivertliler, bu tarihlerde İngiltere’nin ünlü ekibi Arsenal ile Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilme mücadelesi verecek. Önceki sezon UEFA tarafından Devler Ligi’ne gönderilmeyen, geçen sezon Spartak Moskova’ya Play-Off turunda elenerek, bu hakkı yitiren Kanarya’da tek bir hedef var, Arsenal karşısında başarılı olup, gruplara kalabilmek. Ancak ilk sınava 8 günlük kısa bir süre bulunmasına karşın, Sarı-Lacivertli ekibin futbolu, sevenlerine hiç güven vermiyor. PSV ile Şükrü Saracoğlu’nda oynanan hazırlık maçıhdaki kötü futbol ve yenilgi; Devler Ligi 3. ön elemesinde tur geçilmesine karşın Avusturya’nın Red Bull Salzburg ekibi karşısında düşülen zor durumlar; en son Süper Kupa’da Galatasaray önündeki etkisiz futbol sonucu maçın en iyi adamının birçok gol pozisyonunda müthiş kurtarışlar yapan Mert Günok olması, alarm sirenlerini çaldırmaya başladı.

‘İŞİMİZ ZORDAN DA ÖTE’

Savunmanın iki kanadında yaşanan sorunlar, takımın önemli ismi Kaptan Emre’nin formsuzluğu ve orta sahada bir türlü organize olamamaya, derbide ileri uç adamlarının isteksizliğiyle formsuzluğu da eklenince, camiada, “Arsenal karşısında işimiz zordan da öte. Bu futbolla gruplara kalmak hayal” yorumları yapılmaya başlandı. Dışarıya, “Yavaş yavaş tempomuzu bulacağız” türü umutlu mesajlar vermesine karşın teknik direktör Ersun Yanal’ın da kötü futboldan rahatsızlık duyduğu ve çare aradığı belirlendi. Sarı-Lacivertliler, 21 Ağustos’ta Şükrü Saracoğlu’nda Arsenal ile oynayacakları Devler Ligi ilk maçının provasını, cumartesi günü deplasmanda Konya karşısında yapacak. Bu yüzden camiada şu günlerde tedirgin bir bekleyiş hakim.

Haberin Devamı