Spor Fenerbahçe yenilirse 'rekor' kıracak

Fenerbahçe yenilirse 'rekor' kıracak

Paylaş
Fenerbahçe yenilirse 'rekor' kıracak

Turkcell Süper Lig'de yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakibine yenilirse, lig tarihindeki en kötü performansına imza atacak

Turkcell Süper Lig’de son 3 maçından mağlubiyetlerle ayrılan, lig tarihinde bugüne dek üst üste en fazla 3 maç yitiren sarı-lacivertliler yarın da kaybederse, ilk kez bu sezon üst üste 4 lig maçını puansız tamamlayacak

1966-1967, 1980-1981 ve 1992-1993 sezonlarında çeşitli haftalar arasında üst üste 3 maçını kaybeden sarı-lacivertliler, geçen hafta Eskişehirspor karşısında aldığı yenilgiyle 4. kez üst üste 3 maçını yitirmişti.

Bu sezon ligde 13. haftada Beşiktaş’a 3-0, 14. haftada Kasımpaşa’ya 3-1 ve 15. haftada da Eskişehirspor’a 2-1 kaybeden sarı-lacivertli ekip için Ankaragücü mücadelesi, kötü gidişatı durdurmak için de büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

SARI KART ALARMI

Turkcell Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe’de, yarınki Ankaragücü maçı öncesi tam 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekipte 3’er sarı kartları bulunan Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan, Roberto Carlos ve Emre, yarınki mücadelede forma giyip birer sarı kart daha görmesi durumunda 4 sarı karta ulaşarak cezalı duruma düşerek, ilk yarının son haftasında Trabzonspor’a karşı deplasmanda forma giyemeyecek.

Sakatlıklar nedeniyle kadrosunda mecburi değişimler yaşayan sarı-lacivertli ekibin, önemli Trabzonspor maçı öncesinde kart cezasına tahammülü yok. Bu arada, kart cezası sınırında bulunan futbolcuların son haftalarda kart görmemek için büyük bir çaba sarf etmesi dikkat çekiyor.

Haberin Devamı