Spor Fenerbahçe'ye Mauricio Isla müjdesi! Anlaşma tamam

Fenerbahçe'ye Mauricio Isla müjdesi! Anlaşma tamam

Paylaş
Fenerbahçe'ye Mauricio Isla müjdesi! Anlaşma tamam

Aykut Kocaman, takıma çok yönlü bir oyuncu istedi; yönetim, Mauricio Isla için harekete geçti. Fenerbahçe, sağ bek, sağ açık ve ön libero mevkilerinde oynayabilen 29 yaşındaki Şilili yıldız konusunda görüşmelere start verdi.

Valbuena, Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve Kameni’yi renklerine bağlayan Fenerbahçe’de transfer hareketliliği devam ediyor...

Tüm gözler forvete yapılacak takviyeye çevrilirken, yönetimin başka bir isim için de çalışma yürüttüğü ortaya çıktı: Mauricio Isla. Teknik direktör Aykut Kocaman, takıma çok yönlü bir oyuncu alınmasını istediği, Sarı-Lacivertliler’in de Şilili futbolcuyla temasa geçtiği ve anlaşma sağlandığı öğrenildi.

JOKER ISLA


Daha önce Juventus formasını da terleten Isla, geçen sezon başında 4 milyon Euro bonservisle Serie A’nın bir diğer ekibi Cagliari’ye transfer olmuştu. Sağ bek, sağ açık ve ön libero mevkilerinde görev yapabilen 29 yaşındaki başarılı futbolcu, Şili Milli Takımı’nda da bugüne kadar tam 90 maça çıktı. Tecrübesi üst düzeyde olan Şilili, pek çok farklı bölgede oynayabildiği için joker oyuncu olarak Kocaman’ın radarına girmiş durumda.

SÖZLEŞME 3 YILLIK


Bonservisini alacak olan oyuncuyla ilgili olarak girişimlerini yapan Fenerbahçe, Isla'nın olumlu yanıtı sonrasında transferi bitirdi. 3 yıllık yapılan anlaşma sonucunda Isla, salı günü Türkiye'ye gelecek ve Sarı-Lacivertli takımla sözleşme imzalayacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman, özelikle hazırlık maçlarında savunmada yaşanan problem nedeniyle defans hattına takviye istemişti. Yönetim, tecrübeli çalıştırıcının isteği doğrultusunda Isla'yı kadroya katmayı başardı. Sağ bekte forma giyen Isla, bunun yanı sıra stoper ve sağ açıkta da oynayabiliyor.

Haberin Devamı