Spor Fenerbahçe ve Beşiktaş'a şok suçlama

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a şok suçlama

Paylaş
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a şok suçlama

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Eurosport Türiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'a önemli açıklamalarda bulundu

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Eurosport Türiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'a önemli açıklamalarda bulundu. Erkan Zengin ve Veysel Sarı'nın transferlerine de değinen Hoşcan, yeni sezonla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

RESMİ TEKLİF BİLE YAPILMADI

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, son günlerde medyada yer alan transfer konularına değindi. Hoşcan, Erkan ve Veysel Sarı için kesinlikle resmi bir teklif almadıklarını, oyuncuların sürekli menajerler aracılığı ile ikna edilmeye çalışıldığını ifade etti.

Hoşcan, iki takımın da transfer etiği dışında hareket ettiğini resmi bir teklifle kendilerine hiç ulaşılmadığını söyledi. Hoşcan sözlerini şöyle sürdürdü. "Biz başkanlar veya yöneticiler seviyesinde gelen her teklifi değerlendirir veya görüşürüz.

Olması gereken kural da etik de budur. Ancak bize böyle bir teklif gelmedi. Futbolcularımız da burada kalmaktan oldukça mutlu. Bu sezon Eskişehirspor'un başarısı için ter dökecekler."

Haberin Devamı

'BOŞ YERE TRANSFER YAPMAYACAĞIZ'

Kırmızı siyahlı ekibin başkanı Hoşcan, transfer sürecine de değindi. Eskişehirspor'un 50 gündür başında olduklarını belirten Hoşcan, mali açıdan dikkatli bir yapılanma için tribüne gidecek yabancı oyuncu almayacaklarını belirtti.

Sol bek ve forvet bölgesine belki bir takviye yapabileceklerini belirten Hoşcan, N'Diaye'nin Ertuğrul Sağlam tafaından özellikle istenen ve transferinden mutlu oldukları bir oyuncu olduğunu sözlerine ekledi.

Hoşcan şunları söyledi. "Alper Potuk'un yerini doldurmak ve o bölgeyi boş bırakmamak için Ertuğrul Sağlam'ın çok yakından tanıdığı ve istediği bir futbolcuyu kadromuza kattık.

Yabancı oyuncu transferinde dikkat ediyoruz. Bu sezon Avrupa kupaları sıralamasında yer almak için çok iddialıyız. İlk hafta karşılaşacağımız Bursaspor engelini aşarak lige mutlu bir başlangıç yapmak istiyoruz."

Alper Aslan - Eurosport