Can Uyguç Fenerbahçe Spor Kulübü
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe Spor Kulübü

Haberin Devamı

İşte gerçek bir spor kulübü böyle olmalı. Sadece futbola endeksli olmadığını her alanda başarılarıyla kanıtlamalı. Futbolda şampiyonluk... Voleybolda kadınlar ve erkeklerde şampiyonluk... Basketbolda önce kadınlar ve şimdi de erkeklerde şampiyonluk... Başkan Aziz Yıldırım bir spor kulübünü her alanda başarıya taşıyarak hakikaten çok büyük iş başarmıştır.

[[HAFTAYA]]

Kendisini bütün sporseverlerin gönülden alkışlaması gerekir. Baskette erkeklerde ve kadınlarda Fenerbahçe ile final oynamış, voleybolda da kadınlarda yarı finalde yine ezeli rakibine elenmiş Galatasaray da bu anlamda önemli bir iş başarmıştır. Fenerbahçe Basketbol Takımı bu sezon sadece Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Efes Pilsen’e yenildi. Türkiye Kupası’nda ise yine bir başka ezeli rakibi Beşiktaş’ı finalde mağlup ederek mutlu sona ulaştı. Yani üç kupanın ikisini kazandı.

Başta Aziz Yıldırım olmak üzere emeği geçen tüm yöneticiler, teknik kadro ve basketbolcuları kutlarız. Son bir tebrik de Galatasaray’ın yeni Başkanı Ünal Aysal’a. Saha içine inip, seyirciyi sakinleştirmek için anons yapması... Kendisini dinlemeyen taraftarlara bir kez daha mikrofonla seslenmesi de Aysal’ın nasıl farklı bir başkanlık yapacağının sinyalleriydi. Popülist değil, realist, kavgacı değil, uzlaştırmacı bir portre çizen Ünal Aysal’ı da alkışlamalıyız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder