Cem Kerpiççiler Fenerbahçe'nin büyüklüğü meselesine dair!
HABERİ PAYLAŞ

Fenerbahçe'nin büyüklüğü meselesine dair!

Haberin Devamı

Hayatın her alanına sahip olup memlekete nefes dahi aldırtmamak isteyen hain FETÖ, spor alanında operasyon çekerken neden Fenerbahçe üzerinden gitmeyi tercih etti mesela? Adına 'temiz kramponlar' denilip Fenerbahçe'yi ele geçirerek tüm futbol dünyasını dizayn etme tercihinde 'özne' neden sarı lacivert seçildi? Hangi kulüp 3 Temmuz gibi bir kumpasın ardından 'yıkılmayıp' yoluna devam etmeyi başardı... Türkiye'de başka bir kulübe bu tür bir operasyon yapılsaydı sonucu ne olurdu?

2 yıl üst üste futbolda şampiyon olan bir kulübün başkanı neden kendi hikayesinin üzerinden yürümek yerine Kulüpler Birliği'ne Asbaşkan düzeyinde katılacağını şimdi açıklar? Yeni mi aklınız başına geldi diye sorulmaz mı mesela? Harika bir ivme yakalamışken neden Fenerbahçe üzerinden yeni bir cephe açılma teşebbüsüne neden girişilir ya da?

Fenerbahçe'nin talip olduğu ya da bünyesinde bulunan oyuncular neden diğer kulüpler açısından performanslarından öte bir değere sahiptirler mesela? Fenerbahçe'nin talip olduğu, ülkeye getirdiği bir oyuncuyu 'elinden' almak motivasyonunu nasıl açıklarsınız? Sürekli barış, adil oyun, ahlak, etik meselesinden bahsedenler bu noktada hangi pencereden bakıyor acaba? Tamamen kumpas olduğu kanıtlanan (ki ilk günden bu yana Fenerbahçe'nin şike yapmadığını savundum) mevzunun peşine takılıp aslında kendi kulübüne zarar verenler ne düşünüyor acaba?

Londra'da düzenlenen 2017 Dünya Şampiyonası'nda 200 metre final yarışına çıkıp Dünya Şampiyonu olan Ramil Guliyev'in kulübü ve
o kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın çabası neden gerektiği kadar kendine yer bulmaz mesela? Türkiye'de bir spor kulübünün yalnızca futbol ile ilgilenmeyip basketbol, voleybol, boks, yüzme, masa tenisine yaptığı yatırımlar ve aldığı başarılı sonuçlarla birlikte Türk sporuna katkısı neden göz ardı edilir çoğu zaman?

Fenerbahçe'nin büyüklüğü meselesine dair sorular sordum ben yalnızca... Siz cevapları üzerinde düşünün isterseniz biraz. Ama ben size şu kadarını söyleyeyim Fenerbahçe ile 'oyun' oynanmaz. Kazandım zannederken nasıl kaybettiğinizi anlamanız çok uzun sürmez!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder