Spor Fenerbahçe maçı öncesi Arsenal'de şok!

Fenerbahçe maçı öncesi Arsenal'de şok!

Paylaş
Fenerbahçe maçı öncesi Arsenal'de şok!

Arsenal'in konakladığı otelde bulunan Eurosport.com Türkiye ilginç detaylara ulaşmaya devam ediyor

Press Association'dan İngiliz gazeteci Jim Van Vijk'e göre Fenerbahçe bugün oynanacak Arsenal maçında favori. Hatta skor tahmini 2-0. Bununla birlikte tura yakın olan taraf ise Arsenal.

Haberin Devamı

Van Vijk'e göre İngiltere'de her zaman favori Ada takımları. Bununla birlikte Arsenal'in giyeceği forma da şu anda yeni sezonda tanıtılan sarı-mavi deplasmanda forması. Arsenal'in sarı formayla maça çıkmak istediği ancak Fenerbahçe'nin de sarı-lacivert çubukluyla sahaya çıkacağı için bu isteğinden vazgeçti.

Arsenal akşam kırmızı formayla sahaya çıkacak. Uzun zamandır sakatlıklarla boğuşan Tomas Rosicky'nin ise yüzü yine gülmüyordu. Canı sıkkın olan Rosicky akşam ilk 18'de. Maçın gidişatına göreyse görev yapabilecek.

Sabah saatlerinde Kalamış'ta yürüyüşe çıkan Arsenal kafilesine bazı Fenerbahçeli taraftarlar laf atarken, kimi futbolseverlerin ise şans dilediği dikkat çekti.

Hatta 'İyi şanslar' şeklinde futbolculara seslenen bir vatandaşa Sagna, "İhtiyacımız yok" diyerek esprili bir yanıt verdi. Arsenal'in orta sahasında önemli bir yer tutan Rosicky ise karşılaşmaya ilk 11'de başlamayabilir.

Haberin Devamı

Dün akşam yemeğinden sonra sürekli tedavi olan ve bu akşam oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılan Çek futbolcu, maça ilk 11'de başlamayacak. Wenger'in yıldız futbolcuyu maç kadrosuna alması bekleniyor.

Ancak maça yedek kulübesinde başlaması ve oyuna sonradan girebileceği ifade ediliyor.

Eurosport