Spor Fenerbahçe ligde de 3 puan istiyor

Fenerbahçe ligde de 3 puan istiyor

Paylaş
Fenerbahçe ligde de 3 puan istiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Twente'yi 1-0 yenerek, gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, Süper Lig'de de kötü gidişine son vermek istiyor

Ligde, 12. haftada hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçı hariç, son 3 maçtır kazanamayan sarı-lacivertliler, yarın Eskişehirspor ile deplasmanda yapacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ligin 10. haftasında Galatasaray’ı 3-1 yendikten sonra Ankaraspor maçı hariç son 3 haftada 1 beraberlik, 2 yenilgi alan Fenerbahçe, 11. haftada Kayserispor ile 1-1 berabere kalmış, 13. haftada Beşiktaş’a 3-0, 14. haftada da Kasımpaşa’ya 3-1 yenilmişti.

SON 3 DEPLASMANDA GALİBİYET ALAMADI


Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe ayrıca, rakip sahadaki son 3 maçında da galibiyet elde edemedi.

Ligde 7. haftada deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda oynadığı maçlarda 9. haftada Gaziantepspor’a 2-1, 13. haftada Beşiktaş’a 3-0 yenilirken, 11. haftada Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

CEZA SINIRINDAKİ OYUNCULAR


Fenerbahçe’de Eskişehirspor maçı öncesi 7 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Daha önceki maçlarda 3’er sarı kart gören Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan, Roberto Carlos ve Emre, bir kart daha görürse 4 sarı kartla cezalı duruma düşecek.

BİLİCA'NIN CEZASI BİTTİ

Sarı-lacivertli takımda, Beşiktaş ile yapılan maçta kırmızı kart gören ve Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç ceza verilen, daha sonra trafik kazası geçiren Kazım, forma giyemeyecek.

Galatasaray derbisi sonrası 3 maç ceza alan ve Kasımpaşa maçında cezası sona eren Brezilyalı oyuncu Bilica ise yarınki maçta forma giyebilecek. Beşiktaş ile yapılan derbi maçta sakatlanan Emre, dün akşam ilk kez takımla birlikte çalışmıştı.

FENERBAHÇE'NİN OLASI 11'İ

Fenerbahçe’nin yarınki maça şu 11 ile çıkması bekleniyor: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Vederson, Alex, Güiza (Semih)

Eskişehir Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Fenerbahçe kafilesi öğleden sonra kara yoluyla Eskişehir’e gidecek.

3

Haberin Devamı