Spor Fenerbahçe Kazım'a sahip çıktı

Fenerbahçe Kazım'a sahip çıktı

Paylaş
Fenerbahçe Kazım'a sahip çıktı

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Colin Kazım'ın ailesiyle birlikte gittiği yemek ve geçirdiği kaza dışında disiplinsizliği olmadığını söyledi

Fenerbahçe Spor Kulübü, son günlerde hakkında şike ve bahis olaylarına karıştığı ayrıca bazı Fenerbahçeli futbolcularla seks skandalı yaptığına yönelik haberler çıkan Colin Kazım'a destek çıktı.

"FENERBAHÇE'YE PSİKOLOJİK SAVAŞ İLAN EDİLDİ"

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, "Futbolcumuzun Kasımpaşa maçından sonra ailesi ile gittiği yemek ve ertesi gün talihsizce yaşadığı kazadan başka bir disiplinsizliği yoktur" derken, Fenerbahçe'ye karşı psikolojik savaş ilan edildiğini iddia etti.

Yöneticilerden Şekip Mosturoğlu ise, Kazım'ın suçluluğu kanıtlanmadığı halde isminin lekelendiğini belirterek, "Genel hukukta suçu ispatlanana kadar herkes masumdur. Doğrulayamayacağımız iddialar, hatta bizde şüpheli bulunan hükümler koymak çok yanlıştır" ifadelerini kullandı.

KULÜP DAHA ÖNCE KAZIM'A CEZA VERİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI


Fenerbahçe Kulübü daha önce Kazım'a yönelik yaptığı açıklamada; "Futbolcumuz Kazım Kazım’la ilgili 29.11.2009 tarihinde resmi internet sitemizden yapmış olduğumuz açıklama oyuncumuzun kendi beyanı üzerine kaleme alınmıştır. Ancak daha sonrasında yapılan araştırmalarda futbolcumuzun cumartesi akşamı bulunduğu mekan ve orada bulunma saatiyle ilgili gerçekleri tam olarak beyan etmediği ortaya çıkmıştır. Bu futbolcumuz ile ilgili gerekli disiplin cezasının uygulanacağını kamuoyuna bildiririz.”

Haberin Devamı