Spor Fenerbahçe'den Sevilla'ya Kjaer yanıtı!

Fenerbahçe'den Sevilla'ya Kjaer yanıtı!

Paylaş
Fenerbahçe'den Sevilla'ya Kjaer yanıtı!

Fenerbahçe Simon Kjaer'i bedavaya göndermek istemiyor. Sarı-lacivertliler Danimarkalı'nın transfer için gelen Sevilla kulubüne net yanıtı verdi

Fenerbahçe'nin savunmadaki en önemli oyuncularının başında gelen Simon Kjaer, Avrupa’nın devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.Fenerbahçe defansın bel kemiği olan Simon Kjaer'i bedavaya göndermek istemiyor. Sarı-lacivertliler Danimarkalı'nın transfer için gelen Sevilla kulubüne net yanıtı verdi.


MİLAN'DAN GELEN TEKLİF REDDEDİLDİ


Adil Rami'yi gönderen İspanyollar, Rami'den doğan boşluğu Fenerbahçe'nin yıldızıyla doldurmaya karar verdiler. Bunun yanı sıra Sevilla yönetimi sarı-lacivertli yönetimden istediği yanıtı alamadı. İspanyol AS Gazetesi'nin haberine göre Kjaer için Fenerbahçe Sevilla'dan 10 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istedi.

Sarı-lacivertli kulübün Milan'dan gelen 8 milyon Euro'luk teklifi reddettiği hatırlatıldı. Fenerbahçe'nin Kjaer'i satmak için 10 milyon Euro'luk rakamın üzerine çıkılmasını İspanyollar'a ilettiği dile getirildi.

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu 2015 yılında Lille'den 7.5 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Başka kulüplerinde ilgili olduğu Danimarkalı için Milan ve Sevilla kulüplerinin ismi öne çıkıyor.

Haberin Devamı