Spor Fenerbahçe'de Luigi Datome 3 hafta forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de Luigi Datome 3 hafta forma giyemeyecek

Paylaş
Fenerbahçe'de Luigi Datome 3 hafta forma giyemeyecek

Fenerbahçe'ye kötü haber! Sarı-Lacivertlilerin İtalyan yıldızı Gigi Datome, 3 hafta parkelerden uzak kalacak

Ligde ve Euroleague'de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe Basketbol Takımı'na bir kötü haber daha... Kostas Sloukas ve Bogdan Bogdanovic'ten sonra Luigi Datome de sakatlandı...

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada:

21 Mart Salı günü oynanan Fenerbahçe-Maccabi Fox Tel Aviv maçında sakatlanan Luigi Datome’nin detaylı sağlık taramaları tamamlanmıştır.

Sporcumuzun çekilen MR’ında, sağ omuz bölgesinde eklem yaralanması tespit edilmiştir. Luigi Datome’nin tedavi süreci başlamış olup, oyuncumuzun parkelere dönüşünün en az üç hafta sürmesi beklenmektedir.

KRİTİK MAÇLAR ÖNCESİ...


Euroleague'de çeyrek finale çıkabilmek için, Anadolu Efes, Real Madrid veya Barcelona maçlarından birini kazanmak zorunda olan Fenerbahçe'de sakatlar Koç Obradoviç'i düşündürüyor.

KOSTAS, BOGDAN ŞİMDİ DE GİGİ


THY Euroleague’in 27. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Maccabi FOX Tel Aviv’e 79-81’lik skorla mağlup oldu. Sarı-lacivertliler İsrail ekibi karşısında; Nikola Kalinic, Ali Muhammed, Melih Mahmutoğlu, Jan Vesely ve Ekpe Udoh beşiyle başladı. Tedavilerine devam edilen Kostas Sloukas ve Bogdan Bogdanovic bu maçta forma giyemedi.

Haberin Devamı