Spor 'Fenerbahçe çok kaliteli bir takım'

'Fenerbahçe çok kaliteli bir takım'

Paylaş
'Fenerbahçe çok kaliteli bir takım'

Wenger, Fenerbahçe ile yarın yapacakları UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu'nu değerlendirdi

Karşılaşmanın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuşan Wenger, kaliteli bir takım olduklarını belirterek, "Cumartesi gününden sonra çok hızlı toparlanmak istiyoruz.

Haberin Devamı

Mart ayından beri bir maç kaybettik. Aslında kaliteli bir takım olduğumuz biliniyor. Bunu da yarın göstermek istiyoruz. İki eksiğimiz var, fakat endişe duymuyoruz. Oyuncularıma güveniyorum.

Kaliteleriyle bunu açığa çıkaracaklar" dedi. Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin de tecrübeli bir takım olduğunu vurgulayarak, "Kaliteli oyuncuları var. Onları da iyi tanıyoruz. İngiltere'de oynayan Kuyt, Meireles ve Yobo var.

Sow ve Bruno Alves'i de tanıyoruz. Bütün oyuncularını hemen hemen tanıyoruz. Çok kaliteli bir takım ve saygı duyuyoruz. Biz de kendimizi en üst seviyedeki oyun için hazırlıyoruz" diye konuştu.

Arsenal'in tecrübeli futbolcusu Tomas Rosicky ise, liglerinde ilk maçta puan alamamalarının hayal kırıklığı olduğunu ifade ederek, "Çok daha iyi oynayabileceğimizi biliyoruz. Yarın bunu burada kanıtlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı