Spor Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte ilk 11'ler

Paylaş
Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte ilk 11'ler

Süper Lig Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin ateşiyle yanıyor. Ezeli rakipler Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını Kadıköy'de paylaşıyor. Zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi tüm gelişmeleri ve detayları sizler için derledik. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için heyecan dorukta... Zirveyi yakından ilgilendiren dev mücadele öncesi Fenerbahçe de Beşiktaş da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Peki Fenerbahçe zirve yarışında ben de varım diyebilecek mi? Beşiktaş 12 yıl sonra Kadıköy’de kazanabilecek mi? İşte tüm detaylar...


SKRTEL KADRODAN ÇIKARTILDI


Fenerbahçe'nin Slovak yıldızı Martin Skrtel'in sakatlığı nedeniyle derbide oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyordu. Alanyaspor maçında da oynamayan Martin Skrtel kadrodan çıkartıldı.

FENERBAHÇE, SAHASINDA OYNADIĞI SON 42 DERBİYİ KAYBETMEDİ


Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a 42 maçtır yenilmiyor (24G 18B). Sarı lacivertliler bu maçların 23'ünde kalesini gole kapattı. İki takımın Kadıköy'de oynadığı son maç 0-0 bitmişti. Bu maç, aynı zamanda 2016/17 sezonunun isabetli şut atılmayan tek Süper Lig karşılaşması olmuştu.

CANER ERKİN'DEN PAYLAŞIM


Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Caner Erkin, bu akşam oynanacak derbi öncesi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

İşte o paylaşım:


FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?


Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 23 Eylül Cumartesi günü saat 19:30’da oynanacak ve naklen beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında 11'leri:

Kameni, Isla, Neto, Neustadter, Hasan Ali, Josef, Ozan Mehmet Ekici, Giuliano, Valbuena, Janssen

İşte Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısında 11'i:

Fabri, Medel, Pepe, Tosic, Caner, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun.

KANARYADA TEK HEDEF 3 PUAN


Süper Lig’e istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve yaşadığı puan kayıplarıyla zirve yarışında darbe alan Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın averajla arkasında bulunan lig ikincisi Beşiktaş’ı yenmekten başka bir şey düşünmüyor.

Kanarya'da teknik direktör Aykut Kocaman tüm planlarını galibiyet üzerine kurarken savunmada Slovak yıldız Skrtel’den gelecek haberi bekliyor. Sakatlığı dolayısıyla Alanyaspor maçında forma giyemeyen yıldız oyuncunun Beşiktaş derbisinde oynayıp oynamayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

KARTAL ŞEYTANIN BACAĞINI KIRMAK İSTİYOR


Sezona hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde fırtına gibi başlayan son iki yılın şampiyonu Beşiktaş, hem galibiyet serisini sürdürmek hem de Kadıköy’de 12 yıl aradan sonra kazanmanın hesaplarını yapıyor. Ezeli rakibini son olarak 2004-2005 sezonunda deplasmanda mağlup etmeyi başaran Siyah-Beyazlılar, derbi galibiyetiyle Leipzig maçına da moralli çıkmak istiyor.

Beşiktaş’ta Konyaspor maçında sakatlanan Adriano’nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Brezilyalı yıldızın oynayamaması durumunda zorlu derbide Necip Uysal’ı sağ bekte görevlendirecek.

Haberin Devamı