Bilim - Teknoloji Felsefe hakkında konuşabilen şişme bebek!
Paylaş
Felsefe hakkında konuşabilen şişme bebek!

En gerçekçi şişme bebeği yaratma umuduyla yola çıkan tasarımcı Synthea Amatus, 'bu kadar da olmaz' dedirten bir şişme bebek üretti

Değiştirme düğmesiyle felsefeden Dirty Talking (Cinsel ilişki sırasında edepsiz konuşmalar) tarzı konuşmaya geçmek gibi özelliklere sahip Silicon Samantha adlı şişme bebek üretildi.


GENİTAL BÖLGE EKLENDİ


Samantha'nın yaratıcısı Synthea Amatus tarafından üretilen bebekler, esnek bir iskeletten yapılıyor. Her bir bebeğin üretimi yaklaşık 100 saat sürerken, bebeklere değiştirilebilen yüzler ve genital bölge de ekliyor.


DAHA GERÇEKÇİ


Amatus'un bebekleri yüksek kalite silikondan ürettiği belirtilirken, şirketin internet sitesinde yazana göre, kullanıcıya ısıyı koruyarak daha gerçekçi ve daha geniş bir esneklik imkanı sunuyor. Esnek iskelet bu bebekleri istediğiniz şekilde eğmenize de olanak sağlıyor.

KALICI HAFIZAYA SAHİP


Sadece cinsel partner arayanlar için üretilmediği söylenen bebeklerin sahipleriyle aralarında iyi bir ilişki kurabilmelerini ve onlar hakkındaki gerçekleri hatırlayabilmelerini sağlayacak kalıcı bir hafızaya da sahip olduğu belirtiliyor.

ERKEK VERSİYONU ÜZERİNDE DE ÇALIŞILIYOR


Fiyatları € 2.295,00 — € 3.750,00 arasında değişen Samantha bebeklerin erkek versiyonları üzerinde de çalışılıyor.

Haberin Devamı