Gündem 'Fatmagül' gibi

'Fatmagül' gibi

Paylaş
'Fatmagül' gibi

19, 21 ve 23 yaşındaki üç erkek, evliliğe hazırlanan 16 yaşındaki zihinsel engelli kızı kaçırıp defalarca tecavüz etti

Aydın’da, 19, 21 ve 23 yaşındaki üç erkek, evliliğe hazırlanan 16 yaşındaki zihinsel engelli kızı kaçırdı. Ağzını koli bandıyla kapattıkları talihsiz kızı dövüp, defalarca tecavüz eden saldırganlar yakalandı.

Haberin Devamı

Aydın'da, “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisindeki dramın bir benzeri yaşandı. Çine İlçesi’ne bağlı Akçaova Beldesi’nde annesi S.C. (34) ve babası M.C. (45) arasında çıkan kavgayı 300 metre uzaklıktaki Akçaova Jandarma Karakolu’na bildirmek üzere geçen çarşamba yola çıkan zihinsel engelli S.C.’yi (16) aynı mahallede oturan işsiz Fatih Baysal (19) ve celep Ahmet Demir (21) durdurdu.

İddiaya göre, S.C.’yi jandarmaya 100 metre uzaklıktaki Akçaova İlköğretim Okulu’na götüren 2 kişi, marangoz arkadaşları Mehmet Çamlı’yı (23) da yanlarına çağırdı.

'KİMSEYE SÖYLEME' TEHDİDİ

3 kişi, ağzını koli bandıyla kapadıkları kızı okulun arka tarafındaki konferans salonuna soktu. Burada defalarca tecavüze uğradığı öne sürülen kız, daha sonra şüpheliler tarafından otomobille ormanlık alana götürüldü. Gece ilerleyen saatlere kadar dövülüp defalarca tecavüz edilen S.C., olanları kimseye anlatmaması için tehdit edildikten sonra belde yakınlarına bırakıldı. Ailesinin her yerde aradığı S.C., gece yarısı eve gelip sessizce odasına çekildi. Kimseyle konuşmak istemediğini söyledi fakat ertesi sabah başından geçenleri kuzeni A.C.’ye anlattı.

Bunun üzerine ailesi soluğu jandarmada aldı. Baysal, Demir ve Çamlı gözaltına alındı. S.C.’nin yapılan sağlık kontrolünde defalarca tecavüze uğradığı saptandı.

Haberin Devamı

'ASSINLAR BU ADAMLARI'

3 şüpheli mahkemece tutuklanırken, adliye önünde toplanan 100 kişilik grup şüphelileri linç etmeye kalkıştı. Zihinsel engelli S.C. vücudundaki ve kolundaki morlukları göstererek, “Nişanlıyım, evlilik hazırlığı yapıyordum. Bu hayvanlar hayatımı kararttı. Assınlar bu adamları, en ağır cezayı versinler” diye ağladı.

Yaşar ANTER- Cavit YILDIRIM/DHA