Faik Gürses Fark kaçtı
HABERİ PAYLAŞ

Fark kaçtı

Beşiktaş’ın Viyana kuşatması futbol adına da muhteşemdi, sonuç adına da... Ama asıl önemlisi Rapid Wien’in önünde kaçan farktı. Bir gol atmasına rağmen becerikli bir gününde olsa Holosko’nun vuruşlarıyla Beşiktaş çok farklı bir galiyibete kanat açacaktı. Üst üste kaçan net pozisyonlar sırasında 60. dakikalar oynanıyordu ve skor bir anda 3 ya da 4-1 Beşiktaş lehine olacaktı. Sonrası da lay lay lom gidecekti. Ama Slovak futbolcunun beklenmedik vuruşları Beşiktaş’ı birazcık da olsa sıkıntıya soktu. Buna rağmen Ernst’in orta alandaki müthiş oyunuyla Beşiktaş skor üstünlüğünü devam ettirdi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Elbette maçın sonlarında Hakan’ın inanılmaz bir kurtarışı vardı ki bu da deplasmanda 1-2’nin korunmasındaki en büyük etkendi. Bu pozisyon ve attığı tek golün dışında Rapid’in etkili atağı dahi yoktu. Beşiktaş böyle bir takıma bir de puan verseydi hakikaten futbolun adaleti adına önemli bir talihsizlik yaşanırdı. Ancak hemen belirtelim Quaresma’nın kendi kendini sakatlaması affedilecek türden değil.

Hiç gereği yokken birden bire 4’üncü viteste kalkmaya başlaması Beşiktaş’ın 30. dakikadan sonra tek kanada kalmasına neden oldu. Quaresma’nın oyunun bitiminde var olması demek Beşiktaş’ın çok farklı bir skor yakalaması demekti. Teknik direktör Schuster’in rotasyonunu her futbolcuyu ince eleyip sık dokuyarak kullanmasını önümüzdeki haftalarda daha da göreceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder