Faik Gürses Fark 10 oldu
HABERİ PAYLAŞ

Fark 10 oldu

Rüya takım falan derken, bir anda liderle 10 puan geri düşüyorsunuz. Topa sahip olmak, meşin yuvarlağa ayaklarda iyi gezdirmek, girilen gol pozisyonlarını harcamak puan getirmiyor. Kayserispor, Furkan ve Amisulashvili’nin direkten dönen topu içeri girse zaten son dakika golüne gerek kalmayacak. 4 mağlubiyeti var Beşiktaş’ın. Bu bakımdan şimdi Bursaspor’u yakalamak için bırakın eforu rakibinin mucizevi puan bırakmasını bekleyecek. İlk 45 dakikada baktım; yine girilen gol pozisyonlarından malum sonuçlar çıkıyor.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Nihat kullandığı tüm korner atışlarını heba ediyor. Yine de Schuster onu iyi bir süre içerisinde oyunda tutmuş. Fatih Tekke’nin, Kayserispor golünden önce kaçırdığı fırsat belki kader dakikası Beşiktaş adına. Ama yenilen golün aynısını Beşiktaş, sezon başından bu yana kalede Hakan da olsa, Cenk de olsa kabul görüyor. Bu Schuster sistemi değiştirmeyeceğine göre Beşiktaş’ta günden güne azalan şampiyonluk şarkılarını söylemeye devam edeceğine göre yapılacak birşey var: Yönetim Alman hocayla masaya oturacak ve diyecek ki “Allah rızası için ve Beşiktaş’ın geleceği için bizi bu savunma yanlışlarından kurtar.

Oyunu ileride kabul edelim, ama geride de hayal kırıklığına uğramayalım. Beşiktaş’ın ayağına maç kazanma şansı belki geldi. Ancak galibiyet golünü atsa bile kalesinde göreceği bir golün gelmesi içten bile değildi. Öyle oldu ve son sözü Furkan söyledi. Schuster savaşçı orta sahasını kurdu, ama (Ernst, Necip, Fink) buna rağmen yenildi. Hocam değişmeyeceksin, ama hiç olmazsa Beşiktaş’ı değiştir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder